SnG ITM a ROI
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
SnG ITM a ROI
Mam jednu otazku, nikde som sa o tom nejako nedocital.
Existuje nejaka pomyslena hranica % ITM a ROI pri jednostolovych SnG turnajoch, pri ktorej si clovek moze povedat, na tychto limitoch mi to celkom ide, mozem skusit vyssie? Alebo je to na individualnom uvazeni kazdeho hraca? Samozrejme pri spravnom dodrziavani BM managementu.
Existuje nejaka pomyslena hranica % ITM a ROI pri jednostolovych SnG turnajoch, pri ktorej si clovek moze povedat, na tychto limitoch mi to celkom ide, mozem skusit vyssie? Alebo je to na individualnom uvazeni kazdeho hraca? Samozrejme pri spravnom dodrziavani BM managementu.
- sorcerer
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: SnG ITM a ROI
ITM % je uplne ale uplne irelevantny udaj, z toho nic nevyplyva ani sa z toho nenajes.
Ked mas ROI take ze je na rozumnej vzorke jasne ze beatujes dany limit treba ist vyssie, problem je ze rozumnu vzorku mat nebudes nikdy Ale tak ked hras povedzme $6.5 na PS a mas 10% ROI po 1k turnajoch a mas BR tak ides vyssie.
Ked mas ROI take ze je na rozumnej vzorke jasne ze beatujes dany limit treba ist vyssie, problem je ze rozumnu vzorku mat nebudes nikdy Ale tak ked hras povedzme $6.5 na PS a mas 10% ROI po 1k turnajoch a mas BR tak ides vyssie.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
sorcerer napísal:Mam jednu otazku, nikde som sa o tom nejako nedocital.
Ja by som dodal len tolko:
Spomínaš tu BM a niečo si sa aj o tom dočítal,tak ti musí byť jasne,že keď máš 30-50 BI,tak ideš na vyšší limit.
( len tých 30-50 BI je na individuálnom uvážení, treba si vybrat jednu hodnotu a budovat takto svoj bankroll )
Píšeš,že ti to celkom ide,máš tých 30-50 BI aby si postúpil?V prípade,že postúpiš a tam prehráš 50% bankrolu,tak sa dáš o limit
nižšie odkial si postúpil.
Toto je len môj osobný názor na používanie a budovanie BM.
Ináč u teba jedna veta odporuje druhej,ale to nič.Možno si to len zle sformuloval.
- shark777
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
7castle napísal: problem je ze rozumnu vzorku mat nebudes nikdy.
Tymto si myslel ze nech niekto odohra poriadne mnozstvo SNG turnajov na jednom limite, teraz hovorim o vzorke cca 10K turnajov, a ma ROI povedzme na urovni 6% tak nemoze stale o sebe povedat ze je winning player? Alebo co si presne myslel tym ze vzorku nebude mat nikdy? Ze nikdy nezisti realne ROI? Ak si najdes cas, skus to upresnit pls, dost ma to zaujima.
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
asi som sa trochu nepresne vyjadril, predsa len som este zaciatocnik. shark777, ja som nenapisal ze mi to ide, ale tak bodaj by si mal pravdu
skusim to teda inak, s cislami. ak dosiahnem po odohrati napr. 1k SnG turnajov na jednom limite ROI 20%, mozem si povedat "celkom mi to ide, idem na vyssi limit," ak mam v bankrolle min. tych 50 BI pre vyssi limit?
skusim to teda inak, s cislami. ak dosiahnem po odohrati napr. 1k SnG turnajov na jednom limite ROI 20%, mozem si povedat "celkom mi to ide, idem na vyssi limit," ak mam v bankrolle min. tych 50 BI pre vyssi limit?
- sorcerer
sorcerer napísal:asi som sa trochu nepresne vyjadril, predsa len som este zaciatocnik. shark777, ja som nenapisal ze mi to ide, ale tak bodaj by si mal pravdu
ta vzorka bude mala ale ak sa ti dari a mas na to roll neni dovod ist ostavat na tom istom limite ale je cas posunut sa vyssie, samozrejme ak mas pocit z hry ze to stale nie je ono a vacsine ROI vdacis nahode resp. lucku alebo neviem comu kludne mozes ostat na danom limite....s 20% ROI a 50BI by som to urcite vyskusal
Alebo hraj polovicu stolov na povodnom limite a polovicu na vyssom
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
sorcerer napísal:asi som sa trochu nepresne vyjadril, predsa len som este zaciatocnik. shark777, ja som nenapisal ze mi to ide, ale tak bodaj by si mal pravdu
Trochu to upresním,aby to bolo zrozumitelné.
Nemusíš čakat na odohratie 1k SNG turnajov ak máš ROI 20%.Pri týchto hodnotách už budeš mat dávno bankroll na vyšší limt.
Lepšie je držat sa hodnoty 50 BI v tvojom prípade.Predídeš tak prípadných sklamaní z downswingu.
Plus platí to čo napísal DevilMayCry.On to tiež vystihol.
Ale konečné rozhodnutie bude len a len na tebe.
- shark777
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
http://www.bankrolltools.com/
ak mas peknu sestru .. tak ju mozes poslat za mnou ako podakovanie (joke)
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
MiskoKvo napísal:http://www.bankrolltools.com/
mam pekneho brata
inak vdaka za info vsetkym, aj za tu bankroll kalkulacku, mam v tom uz trosku jasnejsie
- sorcerer
Topolman napísal:7castle napísal: problem je ze rozumnu vzorku mat nebudes nikdy.
Tymto si myslel ze nech niekto odohra poriadne mnozstvo SNG turnajov na jednom limite, teraz hovorim o vzorke cca 10K turnajov, a ma ROI povedzme na urovni 6% tak nemoze stale o sebe povedat ze je winning player? Alebo co si presne myslel tym ze vzorku nebude mat nikdy? Ze nikdy nezisti realne ROI? Ak si najdes cas, skus to upresnit pls, dost ma to zaujima.
JJ tak nejak, tak isto ze ked da 10k turnajov na $3.4 s 10% ROI tak je solid winning player, lenze to sa nikdy nestane, ak tam da 1k games proste pojde vyssie, cize vzorku mat nebude... pricom samozrejme ju nepotrebuje lebo na 95% ma na to aby isiel vyssie.
Imo ak si na LS soild winner po 1k games a mas pocit ze to beatujes chod vyssie urcite.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.