Skutočne free
Počet príspevkov: 46 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ok
no tak to sa mylis ja som ho neobhajoval-jenom sa mi zto zda fakt dobry turnaj. Ale napriklad treba uznat, ze Honoria club organizuje tiez velmi pekne turnaje a hlavne ovela dostupnejsie pre cze a svk hracov. A taka perlicka:tento rok bude v Prahe mega medzinarodny turnaj o niekolko Milionov Czk. bude ho organizovat jedna velka svetova herna.
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
jasne
jj, na ten turnaj keby sa dalo ist tak ze ten kto vyhra nemusi zobrat svoju cast z tej premije 1750, tak by som nad tym uvazoval...lebo inak je to dobra akcia...mne sa nezdalo len toto...
aj klondike poker club sa rozbieha, uvidime...snad sa to rozrastie
aj klondike poker club sa rozbieha, uvidime...snad sa to rozrastie
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
pre cstrike22 - pol kralovstva
teraz si ma fakt vytocil Peter! Tvoju sukromnu spravu na emaily som nikde nerozsiroval. Som zvedavy kolko mi z toho tvojho kralovstva pripadne... Vobec nechapem tvoje snahy znemoznit vsetkych na tejto stranke a toho Mr.Stana S si mozes strcit do r... Ja sa nehanbim za svoje meno a svoje vyjadrenia a preto som sa v mojom maily na rozdiel od teba podpisal. Ale uz viaceri zistili, ze debata s tebou je proste vzdy o tom ze si najlepsi. Tak si to uzivaj a prajem fakt dobre vyhry na i4pokri aj ked neverim, ze tam mozes hrat lebo bezne je pre zamestnancov herni zakazane hrat vo vlastnej firme.... good luck my friend!
- expekt
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 46 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.