Uspechy vo freeroll turnajoch
to onlinetip
tusim mas formu :)...ale raz som videl rozhovor po vystupeni nasich synchron. plavkyn na OH s ich trenerkou a ta doslova povedala "Skoncili na peknom 21 mieste, to sme ani necakali" a na druhy den som sa dozvedel ze sutazilo 22 parov :))), takze nie si na tom az tak zle :)
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
freeroll
nehraj stale len free 2 mesiace je uz dost dlha doba skus si urobit nejaky mini deposit do niektroej herne, ktora sa ti bude zdat najlepsia a najviac ti vyhovovat a zahrat hrat micro limits. pretoze vo freeroll turnajoch a v hrach o real money ludia hraju uplne odlisne a nebolo b dobre si zvyknut na freeroll styl moc. a skus aj ine herne ako paradise alebo i4. niektore herne maju free o 5000 usd napr ako nordicbet, B**365, expekt a pof. je tam sice strasne moc hracov ale ked mas cas tak sa ti mozno zadari a vyhras si nejake money.
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to cstrike22
diky za radu pozriem sa na tie herne. Expekt uz hravam a velmi sa mi nedari.
- mseko
freeroll style
mne osobne tiez pripadaju freerolly uplne ine ako standartne turnaje o cashe, teraz som hral kopec freerollov kedze P****Stars oslavoval 5th anniversary obcas sa co to zadarilo ale pride mi to ako strata casu hrat turnaj tak dlho a nakoniec zarobit 3$ :)
- adkaf
Titan pokr
Dneska ve dvě hodiny ráno jsem hrál freeroll na Titan pokru a vyhral jsem celý turnaj...takže slušných 62.50 $...
- ralferi
to cstrike22
tie nordicbet, B**365 to vlastne to iste ako betway ci dream poker len stym rozdielom ze kazdy ma svoje vlastne specialne freerolly. a to co urobili teraz na tom 1000 usd freerolly ze zvysili zo 6000 hracov na 12000 je brutal.
- mseko
freeroll
no ja vela krat vyhram nieco vo freerolle (uz to ani neratam, lebo potom z toho hram tie penazne turnaje), ale najviac som vyhral 54$
moj problem je ze hram poker 4 fun a preto do toho nechcem investovat peniaze (aspon nie na nete, lebo aj tak viem ze by som ich pre***l). preto vzdy radsej hram freeroll a potom tie peniaze zurocim na headsupoch alebo na malych turnajoch. Bohuzial castokrat sa hra freeroll retardami, ktory vyhraju na 5% river ale co uz.
moj problem je ze hram poker 4 fun a preto do toho nechcem investovat peniaze (aspon nie na nete, lebo aj tak viem ze by som ich pre***l). preto vzdy radsej hram freeroll a potom tie peniaze zurocim na headsupoch alebo na malych turnajoch. Bohuzial castokrat sa hra freeroll retardami, ktory vyhraju na 5% river ale co uz.
- riki
celkovo
raz prvy raz treti a raz do 20 miesta.... celkovo 21.6 usd ktore som pri stoloch z 0.1-0.2usd a 0.25-0.5 usd fixed limit vysplhal na 193.8 usd do do dnes... poker hravam od septembra....nikdy som nevlozil ani cent z vlastnych:)
- rechti
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.