Stálicou nášho fóra PokerPortal.sk je aj hráč s prezývkou Mayday. Mayday je cash game hráč, ktorý sa postupne vypracoval až na úroveň, kedy je schopný sa pokrom uživiť. Ako sa na túto úroveň dostal, aké boli jeho začiatky a ako to vníma jeho okolie sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.
Zdravím Mayday. Mohol by si sa stručne predstaviť pre tých, ktorí ťa nepoznajú? Odkiaľ si, vek, zamestnanie, rodina?
Mayday: Zdravíčko. Som z Bratislavy, mám 24 rokov a bývam s priateľkou.
Ako si sa dostal k pokru a aké boli tvoje začiatky, koľko už hráš?
Mayday: Myslím, že moja „story“ je vcelku bežná medzi ľuďmi z mojej generácie. V mladosti som sa stretol s five-card draw pokrom, hraným pre zábavu s kamarátmi o zápalky. Niekoľko rokov dozadu (myslím, že to bolo v 2006 či 2007) som videl v televízii jeden z turnajov WPT. Pamätám si, že ho vyhral Gus Hansen a mne sa páčila atmosféra na final table. Dobre som sa bavil na jeho šialenom spôsobe hrania, a tak som začal pozerať tieto turnaje pravidelne. Časom som sa dostal k play money stolom v herni P****Stars, neskôr nasledovali nejaké tie depozity za $20 na Paradise Poker a P****Stars, kde som začal skúšal šťastie na NL10 fullring. Čiže poker hrám zhruba štyri roky.
Prečo si sa rozhodol pre cash game?
Mayday: Cash game mi jednoducho sadla najlepšie. Každá ruka je nový začiatok,...
Zobraziť celý článok