Uspechy vo freeroll turnajoch
ACH JAJ
prave som dohral freeroll v 888.com pacifikpoker
z 2000 hracou som skoncil 9 ale je to sklamanie ambicie boli vysie ako 2$ !
z 2000 hracou som skoncil 9 ale je to sklamanie ambicie boli vysie ako 2$ !
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
nedari sa mi to vyhrat
uz davno som nehral ziadny s freerollov tak som si minuly tyzden povedal ze oprasim stare spomienky ked som zacinal...:-)
hral som 3 freerolly za tri dni na paradise pokri vsetky o 100$ na prvom som skoncil 5. na druhom 3. a na tretom 9....dneska som si yahral kvalifikaciu na 500$ a skoncil som z 2200 hracov okolo 40. miesta...na expekte v nedelu som vypadol s dvoma AA proti hracovi ktory siel all-in s 8-2 ...podla mna su freerolly ovela tazsie ako normalne buy-in turnaje...ale ten expekt poker master na konci roka vyhram ja...:-)
hral som 3 freerolly za tri dni na paradise pokri vsetky o 100$ na prvom som skoncil 5. na druhom 3. a na tretom 9....dneska som si yahral kvalifikaciu na 500$ a skoncil som z 2200 hracov okolo 40. miesta...na expekte v nedelu som vypadol s dvoma AA proti hracovi ktory siel all-in s 8-2 ...podla mna su freerolly ovela tazsie ako normalne buy-in turnaje...ale ten expekt poker master na konci roka vyhram ja...:-)
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
pre matej
Tak sa zajtra ukaz, na titane bude freeroll o 300$, max 300 hracov, heslo by si mal mat v maili.
Alebo bude aj na dream pokri freeroll o 7000$.
Samozrejme najviac by si mna potesil keby si prisiel vyhrat expekt freeroll v nedelu, lebo bratia z CR nas nechcu pustit na prve miesta :)))
Alebo bude aj na dream pokri freeroll o 7000$.
Samozrejme najviac by si mna potesil keby si prisiel vyhrat expekt freeroll v nedelu, lebo bratia z CR nas nechcu pustit na prve miesta :)))
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
pre vlade
no jasne dneska idem na ten corgon freeroll dufam ze sa zadari aj ked Titan poker velmi nemusim nesedi mi ich grafika...zlaty expekt alebo stary sportingbet ale mozno motyka vystreli uvidime
- Matej Zavacky
paradise 50$
prave som vyhral freeroll czk&svk hraci na paradise herni no sice 12.50$ nic moc ale vyhra potesi..:-)
inac chalani ako sa robia screeny Vam aj nieco pozaznamenavat z mojich hier ale neviem ako dikes...
inac chalani ako sa robia screeny Vam aj nieco pozaznamenavat z mojich hier ale neviem ako dikes...
- Matej Zavacky
Freerol
Myslím, že hra zadarmo nikoho nemotivuje , aby hrál opatrně. Takže kolikrát člověk prohraje s dvěma AA, jako já minulou neděli, dam vše a hrač s 8Q hraje semnou, samozřejmě mu došla barva, skolnčil jsem 27...prostě naprd.Hraju docela pravidelně, pár turnaju už jsem vyhral...dokonce se zadařilo jednou jsem vyhral 100dolačů, párkrát 60 a meně, ale je to ztráta času.....vzhůru za další ztrátou času.
- Boro
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
freeroll
no myslim ze freerolly su obrovska strata casu mne sa parkrat podarilo vyhrat nieco na sportingbete a raz som v omahe na P****Stars skoncil 3. zo 7000 tisic ale je to o stasti je rozumnejsie investovat nejake drobne do cashgame alebo sit n go
- chrumec
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.