Michael´s Stack by Stack Day by Day Cash Game Reserection
Re: Michael´s 6max newbie to pro blog:)
Najs! Graf pls
Kde si na NL20 zobral hratelnch 11 stolov?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Najs! Graf pls
no hral som od nejakej 11:45 a to bolo celkom plno a aj stoly boli dobre aj ked obcas som ich vymienal.
*graf je trochu skresleny lebo tam je iba od polnoci co som hral a tych zvysnych 10min tam chyba lebo to by sa zas zmiesalo so sessions z predchadzajuceho dna ale dont worry prikladam pre istotu session stats:)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
-
DECEMBER
VALUE OF HANDS: 30,821
PROFIT:503€
POINTS EARNED:8711
RAKEBACK: 228+60=288€
TOTAL: +791€
December bol moj najuspesnejsi mesiac zatial. Zacal som sice zle,ale potom ma chytil hotrun jak svina a potom zas down, no zaciatok bol nehorazne swingy. Prechadzalo tomu aj to, ze moja hra este nebola stale vyrovnana a za december som bol par krat v tilte. asi tak v polovici som trosku pomenil hru, zlepsil(znizil) c-bety a 3-betovane spoty atd ale hlavne zacal viac foldovat situacie kde som si vobec nebol isty alebo ktore mi instinktivne hovorili ze som porazeny-vid klesajuca redline. Vdaka tejto obmene sa moja hra ovela viac vyrovnala a zvysil sa winrate. Z hry mam stale velku radost a cim dalej, tym viac ma to bavi.
Studoval som velmi malo-par videi + preklad Easy game 2. v preklade som uz skoro v stvrtine ale ide to pomaly, mal som velmi malo casu kedze som odohral aj velky volume(na mna:) a ostatne povinnosti. Aj napriek tomu myslim ze som studoval primerane lebo ten preklad mi dava velmi vela a moja hra sa stale vyvija a zlepsuje a neni som stucknuty.
Ciele(december):
✔ vyhrat 600€+
✔ kvalitny volume
✔ kvalitny winrate
✔ NL20 regular
Ciele(januar):
- NL50 regular
- 20k hands+(skuskove)
- kvalitny winrate
- spravit skusky
VALUE OF HANDS: 30,821
PROFIT:503€
POINTS EARNED:8711
RAKEBACK: 228+60=288€
TOTAL: +791€
December bol moj najuspesnejsi mesiac zatial. Zacal som sice zle,ale potom ma chytil hotrun jak svina a potom zas down, no zaciatok bol nehorazne swingy. Prechadzalo tomu aj to, ze moja hra este nebola stale vyrovnana a za december som bol par krat v tilte. asi tak v polovici som trosku pomenil hru, zlepsil(znizil) c-bety a 3-betovane spoty atd ale hlavne zacal viac foldovat situacie kde som si vobec nebol isty alebo ktore mi instinktivne hovorili ze som porazeny-vid klesajuca redline. Vdaka tejto obmene sa moja hra ovela viac vyrovnala a zvysil sa winrate. Z hry mam stale velku radost a cim dalej, tym viac ma to bavi.
Studoval som velmi malo-par videi + preklad Easy game 2. v preklade som uz skoro v stvrtine ale ide to pomaly, mal som velmi malo casu kedze som odohral aj velky volume(na mna:) a ostatne povinnosti. Aj napriek tomu myslim ze som studoval primerane lebo ten preklad mi dava velmi vela a moja hra sa stale vyvija a zlepsuje a neni som stucknuty.
Ciele(december):
✔ vyhrat 600€+
✔ kvalitny volume
✔ kvalitny winrate
✔ NL20 regular
Ciele(januar):
- NL50 regular
- 20k hands+(skuskove)
- kvalitny winrate
- spravit skusky
-
Gratulujem k uspechu a krasnemu grafu !
- Za tento príspevok od slemo69 poďakovali :
- michael163
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
-
a mozno to bude tym, ze si dal 2k hands/session, ci?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:a mozno to bude tym, ze si dal 2k hands/session, ci?
ee to boli dokopy 3 sessions a posledna bola este k tomu plusova. koncentracia bola 100% max stolov 7 tilt nebol...aj ked bolo par spewov
-
-
Najs!
Vyzera to tak, ze toto bude velmi rychly prechod na NL50
Vyzera to tak, ze toto bude velmi rychly prechod na NL50
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.