[CG] NL50 top set v reg.
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: top set v reg.
range bol bud combo draw ,str8 alebo nizsi set a ja som sa priklonil k situacii ,ze jedine proti comu si budem "confident" je nizsi set. preto som to hral takto..
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
Mareccc1 napísal:range bol bud combo draw ,str8 alebo nizsi set a ja som sa priklonil k situacii ,ze jedine proti comu si budem "confident" je nizsi set. preto som to hral takto..
cize si myslis ze moze mat 99-88,AdTd,QTs,8d7d ?
alebo by si tam nieco pridal/ubral?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
T7 namiesto 87 ano tuto range moze mat ,ale nato som ho daval az potom co betol turn . na flope nevidim dovod preco to neflatnut v pozicii aj napriek nebezpecnemu boardu mam stale nanho poziciu a hra sa to jednoduchsie
- Mareccc1
Asi budem trochu zlý, ospravedlňujem sa dopredu... ešte ma bolí hlava zo včera, ale z tohto ma začína bolieť ešte viac...ak ideš zahadzovať top sety na takýchto boardoch, lebo ste "deep"... ešte keď vyjde blank na turne a riveri, tak potom sa na to radšej vykašli a začni hrávať scrabble. Toto neni PLO! že sa hrá nuts nuts. O tom že je to celé zahraté zle už ani nehovorím, to ti napísal aj Tuke. Mne to príde, že si scared money, lebo iné vysvetlenie nevidím.
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
takze 99-88,AdTd,QTs,T7s,8d7d
i ked si myslim ze 23/19 rozumny reg nebude callovat T7s a casto ani 78s a QTs z BB
kazdopadne aj proti tejto range mas 60% equity, realne si myslim ze mozes kludne ratat so 70% cize bohate dost na to aby si sa dostal allin za 170BB
dovodov na to aby si len dorovnal moze byt niekolko
1- bankroll management - bojis sa
2- za 200BB sa nechcem proste nechcem stacknut - ?????
3- ocakavas ze ak budes slowplayovat tak super do potu nasype viac penazi aj so slabsimi rukame nez s ktorymi by sa stackol na flope
ako jediny rozumny dovod mi pride 3 - je s nim ale zopar problemov
- moze prist kopec turnov a riverov ktore vystrasia teba alebo supera a nedostanes cely stack
- ked si myslis ze super bude agresivne betovat slabsie ruky nez s akymi by sa stackol na flope tak nemozes foldnut river
proste cele je to nejake nepremyslene - na to co robis potrebujes mat dovod. Ked mas 70% equity na flope tak potrebujes dovod preco nejst allin a myslim ze ziadny nemas. Fakt ze je to za 170BB je irelevantny - to je ako keby si mal preflop KK a niekto shovne 170BB a ukaze ti ze ma AK - hadam to zahodis lebo je to za 170BB???
i ked si myslim ze 23/19 rozumny reg nebude callovat T7s a casto ani 78s a QTs z BB
kazdopadne aj proti tejto range mas 60% equity, realne si myslim ze mozes kludne ratat so 70% cize bohate dost na to aby si sa dostal allin za 170BB
dovodov na to aby si len dorovnal moze byt niekolko
1- bankroll management - bojis sa
2- za 200BB sa nechcem proste nechcem stacknut - ?????
3- ocakavas ze ak budes slowplayovat tak super do potu nasype viac penazi aj so slabsimi rukame nez s ktorymi by sa stackol na flope
ako jediny rozumny dovod mi pride 3 - je s nim ale zopar problemov
- moze prist kopec turnov a riverov ktore vystrasia teba alebo supera a nedostanes cely stack
- ked si myslis ze super bude agresivne betovat slabsie ruky nez s akymi by sa stackol na flope tak nemozes foldnut river
proste cele je to nejake nepremyslene - na to co robis potrebujes mat dovod. Ked mas 70% equity na flope tak potrebujes dovod preco nejst allin a myslim ze ziadny nemas. Fakt ze je to za 170BB je irelevantny - to je ako keby si mal preflop KK a niekto shovne 170BB a ukaze ti ze ma AK - hadam to zahodis lebo je to za 170BB???
-
uznavam ,ze mas pravdu iba jeden dodatok - neslowplayoval som ,ale pot controloval som..
ked sa pozrem natu ruku teraz niekolko hodin po odohrati ,tak si uvedomim ,ze by som to hral inak ked si to poriadne premyslim.a pravdepodobne by som sa stackol uz na flope
aj nato je tu to forum predsa nie ?
ked sa pozrem natu ruku teraz niekolko hodin po odohrati ,tak si uvedomim ,ze by som to hral inak ked si to poriadne premyslim.a pravdepodobne by som sa stackol uz na flope
aj nato je tu to forum predsa nie ?
- Mareccc1
jj je a je tu aj nato aby si sa zbavil iracionalnosti typu nestacknem sa tam, lebo nechcem, ale neviem preco..
pot controlovat 200deep ked bijes superovu range a tvojou ulohou je budovat pot tiez nie je zrovna trefa imo. Ako ti uz chalani napisali vela turn kariet stopne jeho alebo teba, flushdraw missla (yegonov dovod 3b )
pot controlovat 200deep ked bijes superovu range a tvojou ulohou je budovat pot tiez nie je zrovna trefa imo. Ako ti uz chalani napisali vela turn kariet stopne jeho alebo teba, flushdraw missla (yegonov dovod 3b )
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Handa mela skoncit v all inu na flopu nebo turnu. To, ze jsi nechtel hrat o deep stack (350BB) nakonec vyustilo v to, ze jsi zahodil 110BB pot v situacim kdy na river dosla totalne blank karta, ktera nemohla vubec nic ovlivnit. A nevim kdy je lepsi situace pro stacknuti, klidne i proti combo draw. Me v techto situacich, kdyz trefim presne tu jedinou handu ze souperova range pomaha rict si jen Merry Christmass .
PS. dival jsem se na PTR a hrajes PLO, nekdy je fakt potreba se odprostit od OMAHA only nuts uvazovani
PS. dival jsem se na PTR a hrajes PLO, nekdy je fakt potreba se odprostit od OMAHA only nuts uvazovani
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
btw keby si mal bottom set tak je to uplne o niecom inom - tam by som povedal ze tvoja line je ok
-
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.