hladám hráčov na play money hru na P****Stars
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
hladám hráčov na play money hru na P****Stars
Ahojte ludia,
založil som klub na P****Stars a chcel by som týmto nájsť ludí ktorí by mali záujem hrávať play money games, či už cash game alebo turnaje. Hlavne po výkendoch a cez týžden po večeroch. Ak by sa taký našli tak vopred ďakujem všetkým záujemcom. Hlavne nechcem aby to bolo mrtvé, proste takí ludia čo ozaj sedia často pri pc a chcú si zahrať poker so stálou partiou ludí.
A ide mi o to že chcem vytvoriť skupinku ludí ktorí chcú hrávať poker ale nechcú do toho pchať peniaze.
Ale zasa takým štýlom aby sme hrali ako keby sme hrali ozaj o peniaze, aby tam proste niekto neustále nedával aal in a neznepríjemnoval tak hru ostatným.
Ak sa takí ludia nájdu budem každému jednému z nich vdačný za členstvo.
Info o mne: mám 27 rokov a poker hrám od marca 2007 (len tak informačne)
Údaje o klube:
Pozvání do soukromého pokerového klubu Home Games online.
- Pokud ho skutečně nemáte, stáhněte si bezplatný P****Stars software
na http://www.P****Stars.cz/poker/download/
- Otevřete hlavní pokerovou lobby, klikněte na Home Games
- Klikněte na tlačítko 'přidat se k pokerovému klubu'
- Zadejte ID klubu: 163150
- Zadejte můj zvací kód: AA23456789
A je to! Jakmile potvrdím vaše členství, budeme moct spolu hrát online Home Games online.
Pokud se chcete dozvědět víc, navštivte http://www.P****Stars.cz/poker/home-games/
Členstvo záujemcom potvrdím hned ako budem online. Nikde som čítal že maximum je tuším 50 ludí, tak sa chcem vopred ospravedlnit ak by bolo viac záujemcom a neostali by už volné miesta.
Ak už bude klub plný tak to sem napíšem.
Ďakujem všetkým.
založil som klub na P****Stars a chcel by som týmto nájsť ludí ktorí by mali záujem hrávať play money games, či už cash game alebo turnaje. Hlavne po výkendoch a cez týžden po večeroch. Ak by sa taký našli tak vopred ďakujem všetkým záujemcom. Hlavne nechcem aby to bolo mrtvé, proste takí ludia čo ozaj sedia často pri pc a chcú si zahrať poker so stálou partiou ludí.
A ide mi o to že chcem vytvoriť skupinku ludí ktorí chcú hrávať poker ale nechcú do toho pchať peniaze.
Ale zasa takým štýlom aby sme hrali ako keby sme hrali ozaj o peniaze, aby tam proste niekto neustále nedával aal in a neznepríjemnoval tak hru ostatným.
Ak sa takí ludia nájdu budem každému jednému z nich vdačný za členstvo.
Info o mne: mám 27 rokov a poker hrám od marca 2007 (len tak informačne)
Údaje o klube:
Pozvání do soukromého pokerového klubu Home Games online.
- Pokud ho skutečně nemáte, stáhněte si bezplatný P****Stars software
na http://www.P****Stars.cz/poker/download/
- Otevřete hlavní pokerovou lobby, klikněte na Home Games
- Klikněte na tlačítko 'přidat se k pokerovému klubu'
- Zadejte ID klubu: 163150
- Zadejte můj zvací kód: AA23456789
A je to! Jakmile potvrdím vaše členství, budeme moct spolu hrát online Home Games online.
Pokud se chcete dozvědět víc, navštivte http://www.P****Stars.cz/poker/home-games/
Členstvo záujemcom potvrdím hned ako budem online. Nikde som čítal že maximum je tuším 50 ludí, tak sa chcem vopred ospravedlnit ak by bolo viac záujemcom a neostali by už volné miesta.
Ak už bude klub plný tak to sem napíšem.
Ďakujem všetkým.
- Paatoo
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: hladám hráčov na play money hru na P****Stars
Ludia to mi nehovorte že sa nikto nenájde...
- Paatoo
no play money vieš...
imo
imo
toto sa nedáAle zasa takým štýlom aby sme hrali ako keby sme hrali ozaj o peniaze, aby tam proste niekto neustále nedával aal in a neznepríjemnoval tak hru ostatným.
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Zober si, ze niekto ma za hodinu urcitu winrate. Namiesto toho, aby si zahral vlastnu session a zarabal, bude hrat s niekym home game o play money.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
no ved písal som že hladám ludí ktorí hrávajú len play money, takí čo do toho nedávajú peniaze.
tak zatial sa pridali dvaja ludia, teším sa na dalších.
tak zatial sa pridali dvaja ludia, teším sa na dalších.
- Paatoo
myslim ze on nemyslel takych ved to je snad jasne ze niekto hra uz len NL10 nebude hrat o playmoney... podla mna myslel nejakych rekreantov ktori nehraju poker o peniaze ci si s nim nezahraju, ale myslim ze na tomto fore je takychto malo aktivnych
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Pato skor obvolaj svojich kamaratov v okoli... tu sa nenajde stala partia IMO ( mozno hej neviem )
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Imo je častokrát problém (a platí to v rôznych iných sférach internetu, nie len pre P****Stars HG) v tom, že namiesto toho, aby sa človek popozeral, že čo je v ponuke, tak si vytvorí vlastné. Potom to dopadne tak, že namiesto 10 skupín s 500 ľudmi existuje 500 skupín s 10 ľuďmi.
Jedným z dobrých príkladov sú všelijaké tie "warez" fóra - namiesto toho, aby sa dali ľudia dokopy a vytvorili spoločne nejaký poriadny projekt si každý založí random shitty phpBB, aby mohol povedať, že je "admin"
Jedným z dobrých príkladov sú všelijaké tie "warez" fóra - namiesto toho, aby sa dali ľudia dokopy a vytvorili spoločne nejaký poriadny projekt si každý založí random shitty phpBB, aby mohol povedať, že je "admin"
- Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
- Krtkoslav
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Tu skôr asi ide o ten freeroll o 100 000$ a luxusnú dovolenku.
- kurt
- Založený: Feb 2010
aky freeroll o 100k?
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.