Dĺžka session?
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Dĺžka session?
Ahoj,
tak ma zaujíma aká je optimálna dĺžka session?
Ja som zistil, že si musím min. po hodine dávať dlhšie prestávky, aby sa neznížila moja koncentrácia...to platí aj keď momentálne vyhrávam, inak by som začal hrať viacej rúk pod dojmom, že všetko vychádza.
V poslednej dobe som si vyhradil "mantinely"..ak prehrám jeden BI, tak pauza, rozmýšľam že to isté urobím aj pri výhre 1BI kvôli vyššie uvedenému, ale aj pre to, že karta sa zase môže otočiť a potom by ma mrzelo keby som zase ten zisk vymazal.
Ako to máte vy?
tak ma zaujíma aká je optimálna dĺžka session?
Ja som zistil, že si musím min. po hodine dávať dlhšie prestávky, aby sa neznížila moja koncentrácia...to platí aj keď momentálne vyhrávam, inak by som začal hrať viacej rúk pod dojmom, že všetko vychádza.
V poslednej dobe som si vyhradil "mantinely"..ak prehrám jeden BI, tak pauza, rozmýšľam že to isté urobím aj pri výhre 1BI kvôli vyššie uvedenému, ale aj pre to, že karta sa zase môže otočiť a potom by ma mrzelo keby som zase ten zisk vymazal.
Ako to máte vy?
- jagpok
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
Re: Dĺžka session?
Session je optimálne dlhá vtedy, keď si do jej poslednej minúty schopný hrať svoju A-game.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
winnings by nemali byt zaiadnym dovodom na ovplyvnenie dlzky session. mozu mat dopad na tvoju psychiku/koncentraciu, ale ani to by mat nemali, lebo nikdy nebude ten dopad priaznivy.
v zasade to funguje tak,ako povedal tom - dolezite je, ako dlho dokazes byt sustredeny a hrat a-game. to si uz sam musis odsledovat. imo koncit session na zaklade winnings je trochu cudne. ja mam v priemere hodinove sessions, podla nalady a vydrze
v zasade to funguje tak,ako povedal tom - dolezite je, ako dlho dokazes byt sustredeny a hrat a-game. to si uz sam musis odsledovat. imo koncit session na zaklade winnings je trochu cudne. ja mam v priemere hodinove sessions, podla nalady a vydrze
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
moja optimalna sesson trva 1hodinu, ked prehram 3bi tak vypinam
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
..ak prehrám jeden BI, tak pauza
A to hras nolimit? Ja by som mal pauzu stale pri takomto pravidle.
Mne pride ze stoploss je hlupost ktora ta len zbytocne namotava na result oriented rozmyslanie. Tvojou ulohou ma byt co najlepsie zahrat ruky a spravit menej chyb ako super. Riesit taketo zbytocne sracky ako kolko si up/down za session je asi tak dolezite vo vztahu k tvojmu winratu ako farba tricka ktore mas prave oblecene.
That being said. Koncim session ked vidim ze tiltujem / nepracujem v optimalnom mindsete a nema to nic spolocne s tym kolko BI som up alebo down.
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
poslednú dobu hrajem session 2-3 hod, potom pauza (obed prechadzka so psom a pod) a potom zasa vyvetraný sadám za poker. Inak koncit session po prehratom BI je nezmysel ( prehras PF AI AA vs KK a skoncis session? blbosť a zasa opačne ak mas na stole od ktorej vyhras 1 BI a mas sancu vyhrať dalsie tak preco odchadzať ??) ja končím zvyčajne tak -4 až 5 BI...ked vidím že 3-4 BI som prehral (nejaký suckouty + flip )a už vidím známky nie dobrej hry tak vypínam...je to cele len o tebe ako sa nato dokažeš sústrediť.
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
diky za odpovede,
no hram NL...tie pravidla som si musel urcit, lebo mam gambling povahu a lahko sa dostanem do tiltu ked mi napr. na jednom stole prehra AA s nejakym hnojom a na druhom mi hned prehra postupka a pod....takze kym nemam zvladnutu povahu tak si musim takto umelo tvorit mantinely...nerobil som to a aj napriek tomu, ze som si povedal, ze to nevadi, tak som vyrabal dalsie chyby a skoncilo to tak, ze celotyzdnovy zisk posiel za jednu session.
Viem, ze mate pravdu, ale kym to nedokazem na 100% tak sa musim takto obmedzit..dat pauzu, porozmyslat o tom a tak.
no hram NL...tie pravidla som si musel urcit, lebo mam gambling povahu a lahko sa dostanem do tiltu ked mi napr. na jednom stole prehra AA s nejakym hnojom a na druhom mi hned prehra postupka a pod....takze kym nemam zvladnutu povahu tak si musim takto umelo tvorit mantinely...nerobil som to a aj napriek tomu, ze som si povedal, ze to nevadi, tak som vyrabal dalsie chyby a skoncilo to tak, ze celotyzdnovy zisk posiel za jednu session.
Viem, ze mate pravdu, ale kym to nedokazem na 100% tak sa musim takto obmedzit..dat pauzu, porozmyslat o tom a tak.
- jagpok
a k tomu ukonceniu po vyhre...neviem ale mam dojem, ze casto vyhram trebars ten 1BI a potom hram a hram a za chvilu som bol v strate ..takto vzdy zoberiem daky zisk a potom na mna pozitivne vplyva ked vidim dobry pomer vyhratych/prehratych sessions a povzbudzuje ma to, ze dokazem byt dlhodobo vyhravajuci hrac
Ale to je vsetko len ta moja povaha...
doteraz som siel len do minusu...nie preto, ze by som zle hral..ale pre tie neobmedzovane tilt sessions...tak uvidim ako toto bude fungovat...ked ziskam sebaistotu a vylepsim pokrovu povahu, tak to zmenim
doteraz som siel len do minusu...nie preto, ze by som zle hral..ale pre tie neobmedzovane tilt sessions...tak uvidim ako toto bude fungovat...ked ziskam sebaistotu a vylepsim pokrovu povahu, tak to zmenim
- jagpok
moja session trva vacsinou tak dlho ako dlho sa udrzim v turnaji....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
jagpok napísal:a k tomu ukonceniu po vyhre...neviem ale mam dojem, ze casto vyhram trebars ten 1BI a potom hram a hram a za chvilu som bol v strate ..takto vzdy zoberiem daky zisk a potom na mna pozitivne vplyva ked vidim dobry pomer vyhratych/prehratych sessions a povzbudzuje ma to, ze dokazem byt dlhodobo vyhravajuci hrac
taký istý prístup som mal aj ja keď som začínal hrať takže asi si tým len musíš préjisť
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.