Dĺžka session?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Dĺžka session?

Odoslaťod jagpok 27 Jan 2011 15:17

hej...verim, ze to na zaciatok pomoze...uz sa krivka v mojom grafe dostava s prudko klesajuceho smeru do vodorovneho...tak ocakavam, ze sa to teraz pohne smerom hore :)
jagpok

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Odoslaťod tucniak 27 Jan 2011 15:20

ked mas gambling povahu,nehraj radsej poker,mohlo by sa ti to vypomstit.ostatne uz popisali chalani:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod michael163 27 Jan 2011 16:50

presne tak ako tu niekto napisal hraj dovtedy kym si schopny hrat svoju Agame. ja niekedy dam aj 4hodinovu session ked sa citim a dokazem sa naplno sustredit cely cas a niekedy ma nieco/niekto nasere a vypnem to po hodine(samozrejme ked sa ukludnim pokracujem :) ) a takisto ked citim ze som na nejakom winning streaku tak ak vladzem snazim sa hrat co najdlhsie a ked som na losing streaku tak vacsinou vypinam skor
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod jagpok 27 Jan 2011 18:53

tucniak napísal:ked mas gambling povahu,nehraj radsej poker,mohlo by sa ti to vypomstit.ostatne uz popisali chalani:)

no to by bolo asi najlepsie :) ... ale ked ma poker bavi. a este k tomu som aj tvrdohlavy :wall: a ked si nieco zaumienim...:) .. nakoniec je to aj prilezitost na osobny rast

jednoducho som si vyclenil nejake peniaze na poker a ak to nepojde tak koncim..viac do toho investovat nebudem
jagpok

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!