Poker Stars
P****Stars HomeGames Tourney
Zdravim, chcem sa spytat, ci by tu mal niekto zaujem zahrat si len tak za hracie chipy (nie za realne peniaze) taku pokrovu seriu (nieco ako WSOP, FTOPS alebo WCOOP) prostrednictvom HomeGames na P****Stars ???
P.S.: Ak sa tu najdu aj ludia, ktori nebazia len po peniazoch, a radi si zahraju poker aj len pre to, ze ich jednoducho bavi
[za peniaze hravam len na full tilte (5 rokov), na P****Stars som v zivote nevlozil depozit a ani neplanujem... popravde som si hernu nainstaloval len asi pred tyzdnom, iba kvoli prave zmienovanym HOME GAMES ]
Seria by pozostavala z cca 50 turnajov (mozno aj viac) a zahrnovala by vsetky pokrove varianty (vratane HORSE, 2-7 lowballs, ako aj Badugi) - t.j. je treba komplexnych hracov, ktori ovladaju pravidla vsetkych hier
Pocet ucastnikov by mal byt: 6-8 stabilnych hracov vratane mna (ak by bolo 8, dali by sa hrat aj shootout heads-up turnaje).
Vsetci hraci by teda odohrali vsetky turnaje serie, a samozrejme kazdy turnaj by bol bodovany, a body zo vsetkych turnajov by sa hracom scitavali v celkovej tabulke (rebricku) hracov serie. [co je aj hlavna pointa tejto planovanej serie, inak by to samozrejme ani nemalo moc zmysel...]
Dolezite teda je, aby mal hrac aj dostatok volneho casu (nie napr. len jeden den v tyzdni).
Interval turnajov by bol trebars 1-2 turnaje za den (v casovom rozmedzi medzi 18:00 - 01:00 hodinou).
Samozrejme, by sa nemuselo hrat kazdy jeden den (obzvlast piatky a soboty, kedy vacsina z nas chodi zit ).
Na dni a case vzdy daneho najblizsieho turnaja by sme sa dopredu dohodli, tak aby to vsetkym najviac vyhovovalo.
P.S.: Ak sa tu najdu aj ludia, ktori nebazia len po peniazoch, a radi si zahraju poker aj len pre to, ze ich jednoducho bavi
[za peniaze hravam len na full tilte (5 rokov), na P****Stars som v zivote nevlozil depozit a ani neplanujem... popravde som si hernu nainstaloval len asi pred tyzdnom, iba kvoli prave zmienovanym HOME GAMES ]
Seria by pozostavala z cca 50 turnajov (mozno aj viac) a zahrnovala by vsetky pokrove varianty (vratane HORSE, 2-7 lowballs, ako aj Badugi) - t.j. je treba komplexnych hracov, ktori ovladaju pravidla vsetkych hier
Pocet ucastnikov by mal byt: 6-8 stabilnych hracov vratane mna (ak by bolo 8, dali by sa hrat aj shootout heads-up turnaje).
Vsetci hraci by teda odohrali vsetky turnaje serie, a samozrejme kazdy turnaj by bol bodovany, a body zo vsetkych turnajov by sa hracom scitavali v celkovej tabulke (rebricku) hracov serie. [co je aj hlavna pointa tejto planovanej serie, inak by to samozrejme ani nemalo moc zmysel...]
Dolezite teda je, aby mal hrac aj dostatok volneho casu (nie napr. len jeden den v tyzdni).
Interval turnajov by bol trebars 1-2 turnaje za den (v casovom rozmedzi medzi 18:00 - 01:00 hodinou).
Samozrejme, by sa nemuselo hrat kazdy jeden den (obzvlast piatky a soboty, kedy vacsina z nas chodi zit ).
Na dni a case vzdy daneho najblizsieho turnaja by sme sa dopredu dohodli, tak aby to vsetkym najviac vyhovovalo.
-
m0rientes9 - Príspevky: 16
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Poker Stars
Lol jeden z nas dvoch musi zit v nejakom paralelnom vesmire... a to fakt nechcem trolovat ale toto je moc.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Zrejme si si poriadne neprecital jeden odstavec, a to: P.S.: Ak sa tu najdu aj ludia, ktori nebazia len po peniazoch, a radi si zahraju poker aj len pre to, ze ich jednoducho bavi
Kedze tuto podmienku nesplnas, a podlahol si aj ty celoglobalnej honbe za peniazmi, a nic ine pre teba v zivote nie je dolezitejsie, tak zbytocne nespamuj. To ze si raz mozno niekde vyhral 1 000 dolarov a teraz si v naivnej chorobnej predstave, ze si lepsi ako Phil Ivey, za to uz ja nemozem
-
niesi ty moj psychiater ze ma tak dobre poznas a citas vo mne ako v otvorenej knihe skrz jeden obrazok? ok dude vela stastia pri zhanani ludi co nemaju nic ine na praci ako zabit 2 hodiny denne hranim o nic. p.s: ach kiezby som vyhral aspon tych 1000
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:niesi ty moj psychiater ze ma tak dobre poznas a citas vo mne ako v otvorenej knihe skrz jeden obrazok? ok dude vela stastia pri zhanani ludi co nemaju nic ine na praci ako zabit 2 hodiny denne hranim o nic. p.s: ach kiezby som vyhral aspon tych 1000
Vies, existuju aj ludia, ktori hraju poker, preto ze tu hru miluju, a nie len pre peniaze (a to plati vo vsetkom, nie len v pokri).
Btw. uz som raz kedysi nieco podobne mensie organizoval, a mal som celkom slusnu ucast Kto chce, sa prida, kto nie, neprida, nemusis ma tu za to kritizovat.... myslim si, ze na tom nie je nic zle ci?
Btw. no.2: na full tilte som spravil bez vlozenia depozitu postupne z 0.00$ ---> 400$ cez freerolly, SitnGo a Multitournaments, a neviem preco by som sa mal citit nejako namyslene, ba az nadnesene nad ostatnych?!... a ani sa necitim.
-
Ehm globalna honba za peniazmi....pardon CELOglobalna...
Poker o playmoney je z definicie volovina, mne to pride rovnaky nezmysel ako poker bez kariet. Robit v playmoney pokri nejaku ligu je uz kravina na entu, ale ako vravi popo, gl pri hladani partakov.
Poker o playmoney je z definicie volovina, mne to pride rovnaky nezmysel ako poker bez kariet. Robit v playmoney pokri nejaku ligu je uz kravina na entu, ale ako vravi popo, gl pri hladani partakov.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
m0rientes9 napísal:
Btw. uz som raz kedysi nieco podobne mensie organizoval, a mal som celkom slusnu ucast Kto chce, sa prida, kto nie, neprida, nemusis ma tu za to kritizovat.... myslim si, ze na tom nie je nic zle ci?
nie neni natom nic zle mas pravdu.vela stastia pri hladani
Btw. no.2: na full tilte som spravil bez vlozenia depozitu postupne z 0.00$ ---> 400$ cez freerolly, SitnGo a Multitournaments, a neviem preco by som sa mal citit nejako namyslene, ba az nadnesene nad ostatnych?!... a ani sa necitim.
nuz..co sa na stoloch o playmoney naucis...
-
nuz..co sa na stoloch o playmoney naucis...
?????... som nevedel ze 400 realnych dolarov sa da spravit aj na play money stoloch....
-
kks ozajstnych 400? neke! jasne ze je lahke vyhrat takyto balik ked sa vyskillujes na playmoney stoloch.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.