Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod m0rientes9 29 Jan 2011 04:12

7castle napísal:Ehm globalna honba za peniazmi....pardon CELOglobalna...

Poker o playmoney je z definicie volovina, mne to pride rovnaky nezmysel ako poker bez kariet. Robit v playmoney pokri nejaku ligu je uz kravina na entu, ale ako vravi popo, gl pri hladani partakov.

ta tzv. liga mi pride lepsia ako len tak hrat (no len tak za play money teda ani mna nebavi hrat)... lenze tu budes mat rebricek zo vsetkych turnajov dokopy, a mozes si dokazat, ze si lepsi ako ostatni. Pokial by tak hrali vsetci, a nie stylom mam v pi**, tak to ma svoj zmysel. Vyhrou ti moze byt dobry pocit zo seba sameho a ze si porazil ostatnych. Tak ale u ludi, ktorych jedinou motivaciou su len peniaze, to samozrejme zmysel nema.
Obrázok používateľa
m0rientes9

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod m0rientes9 29 Jan 2011 04:15

popoBA napísal:kks ozajstnych 400? neke! jasne ze je lahke vyhrat takyto balik ked sa vyskillujes na playmoney stoloch.

Teraz ti vazne nerozumiem, co ma spolocne tych 400 dolarov, co som spravil na real money stoloch s play money stolmi, ktore tu stale omielas ?? Nejako tvoje prispevky stracaju pointu.
Obrázok používateľa
m0rientes9

Odoslaťod popoBA 29 Jan 2011 04:18

hovori sa tomu aj IRONIA pripadne SARKAZMUS.cielom bolo ta podpichnut a mierne urazit alebo zosmiesnit.

link: http://sk.wikipedia.org/wiki/Sarkazmus
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod m0rientes9 29 Jan 2011 04:22

popoBA napísal:hovori sa tomu aj IRONIA pripadne SARKAZMUS.cielom bolo ta podpichnut a mierne urazit alebo zosmiesnit.

link: http://sk.wikipedia.org/wiki/Sarkazmus

V tom pripade si bol neuspesny, a ja si teda zase dovolim pouzit expresivum: Pretoze mi skor pripadas ako taky dilinko.
Obrázok používateľa
m0rientes9

Odoslaťod 7castle 29 Jan 2011 04:25

m0rientes9 napísal:ta tzv. liga mi pride lepsia ako len tak hrat (no len tak za play money teda ani mna nebavi hrat)... lenze tu budes mat rebricek zo vsetkych turnajov dokopy, a mozes si dokazat, ze si lepsi ako ostatni. Pokial by tak hrali vsetci, a nie stylom mam v pi**, tak to ma svoj zmysel. Vyhrou ti moze byt dobry pocit zo seba sameho a ze si porazil ostatnych. Tak ale u ludi, ktorych jedinou motivaciou su len peniaze, to samozrejme zmysel nema.

Tak za mna posledny pokus:

Ked nehras v pokri o peniaze, nie je to poker. Nejde o to ci si mamonar, ja to hram profesionalne a popri tom robim nejake uzitocne veci pre tento svet, peniaze nie su mojim cielom, ale v pokri sa neda hrat o nic, lebo proste tym padom akekolvek betovanie niecoho co nema hodnotu nema zmysel... Ked sa chces zabavit bez penazi zahraj si stolovych Osadnikov alebo FIFU na XBoxe ale poker je hra o peniazoch.

A ak nehras poker 2 dni vies ze 50 turnajmi nedokazes nikomu nic, uz vobec nie ze si lepsi...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod popoBA 29 Jan 2011 04:27

dalsi dilinko rockefeller celoglobalny sa ozval...
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod m0rientes9 29 Jan 2011 04:33

Ked nehras v pokri o peniaze, nie je to poker. Nejde o to ci si mamonar, ja to hram profesionalne a popri tom robim nejake uzitocne veci pre tento svet, peniaze nie su mojim cielom, ale v pokri sa neda hrat o nic, lebo proste tym padom akekolvek betovanie niecoho co nema hodnotu nema zmysel... Ked sa chces zabavit bez penazi zahraj si stolovych Osadnikov alebo FIFU na XBoxe ale poker je hra o peniazoch.

A ak nehras poker 2 dni vies ze 50 turnajmi nedokazes nikomu nic, uz vobec nie ze si lepsi...

no vidis, 100 ludi, 100 chuti... mna taketo pokrove serie, aj ked sa nehra o realne peniaze, stale bavia, a to aj napriek tomu, ze sa mi podarilo urobit celkom slusnu kopku penazi (obzvlast na to, ze to bolo bez depozitu), ako som spominal vyssie.

Ja len, nerozumiem na co to tu ty, a tvoj partak vobec rozoberate. Kto sa toho chce zucastnit, sa ozve, kto nechce, sa neozve.
To je ako, ked v TV davaju nejaky priblbly program, a ty ho mas zapnuty, a nadavas, co za pi**viny to zase davaju... namiesto toho aby si to prepol....
Obrázok používateľa
m0rientes9

Odoslaťod m0rientes9 29 Jan 2011 04:34

popoBA napísal:dalsi dilinko rockefeller celoglobalny sa ozval...

:ROFL:
Obrázok používateľa
m0rientes9

Odoslaťod popoBA 29 Jan 2011 04:36

ja konkretne sa nudim a padol mi tento tvoj meganapad tak nejak do rany.v nespravny cas na nespravnom mieste co ti povim.uz sa tesim ako ma rano modi zdrbu za trolling :D
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod palo1973 29 Jan 2011 09:29

popo a 7castle-samozrejme mate pravdu,ze poker je o peniazoch,preto ani ja osobne sa napr. do ziadnych homegames na stars nezapajam(strata casu=penazi) avsak ked si chalan chce zahrat ligu bez penazi a najde podobnych tak preco nie,viem si dobre predstavit,ze hra o playmoney moc s pokrom spolocne nema,avsak ked sa dohodnu viaceri,ze to budu hrat seriozne tak to isty naboj superenia mat moze,kazdemu to jeho.....

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
eduard666
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!