P*R Poker
Re: Re: Re: Vlado, Roy
Tak uz cosi prislo, aj ked len polovica z toho co som cakal na zaklade ziskanych bodov v porovnani s inymi mesiacmi, ale uz to inak nebude tak to skusim prezit
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Re: Vlado, Roy
Nad tym kolko pride my nemame absolutne ziadnu moc, oni to robia automaticky (len aby si si nemyslel ze ta nejako okradame, alebo tak)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Vlado, Roy
Nemyslim si to:)
- 1zart1
potrebujem pomoc
ahoj vedel by mi niekto pomoct ako hrat freeroll turnaje na P*R
- alessio111
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: potrebujem pomoc
Ja som ich niekolko hral, za tie P*R points, ale neviem to tam hrat, zial
- 1zart1
Roy prip. dalsi
Dnes som s prekvapenim zistil, ze od minuleho pondelka nemam zrealizovany vyber kartou. Predtym to trvalo max. 2 dni! Mate podobnu skusenost, je tam nejaky problem, neviete?
Teraz som vyber zrusil, kedze dosiel rackebak tak vyberiem vsetko naraz.
Ak vlozim cez monaybookers budem moct tam zrealizovat aj vyber, neskusali ste to?
Teraz som vyber zrusil, kedze dosiel rackebak tak vyberiem vsetko naraz.
Ak vlozim cez monaybookers budem moct tam zrealizovat aj vyber, neskusali ste to?
- 1zart1
Re: Roy prip. dalsi
P*R pracuje i MB =-O ja tam uz dluho nebyl, protoze MB nemeli ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Rakeback.
Dnes rano som vstal do noveho dna a rozhodol som sa sformulovat nasledovny dotaz: CO MAM ROBIT ABY SOM V HERNI P*R DOSTAVAL RAKEBACK A ZA AKYCH PODMIENOK HO DOSTANEM ?
Prosim aby mi neodpovedal nikto, kdo zacne svoju odpoved slovami \"tusim\", alebo \"myslim si\". Nech mi odpovie len ten, kto to zvladne fundovane bez chytracenia a mudrlantstva a poskytne mi odbornu informaciu - Dakujem.
Prosim aby mi neodpovedal nikto, kdo zacne svoju odpoved slovami \"tusim\", alebo \"myslim si\". Nech mi odpovie len ten, kto to zvladne fundovane bez chytracenia a mudrlantstva a poskytne mi odbornu informaciu - Dakujem.
- kokotek
Re: Rakeback.
Máš peknú prezývku asi vyjadruje tvoju osobnosť?No tak začnem ja si myslím,alebo tuším.......]:->.a ešte ako si začal vetu,že si vstal do nového dňa,niekedy si vstal aj do včerajšieho?
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: potrebujem pomoc
Velmi rad ti pomozem. Pri hrani freerolu varianty Texas holdem postupuj podla postupu, ktory som sformuloval do nasledovnych deviatich bodov:
1. Zisti datum a cas zacatia turmaja.
2. Vcas sa registruj.
3. Cakaj na rozdanie kariet.
4. Odhadni relativnu silu svojej dvojice kariet a zvol jednu z moznosti: FOLD, CALL, RAISE, RE-RAISE, ALL-IN.
5. Po flope: znovu odhadni relativnu silu svojej dvojice kariet a zvol jednu z moznosti: FOLD, CALL, RAISE, RE-RAISE, ALL-IN.
6. Na turne: znovu odhadni relativnu silu svojej dvojice kariet a zvol jednu z moznosti: FOLD, CALL, RAISE, RE-RAISE, ALL-IN.
7. Na rivery: znovu odhadni relativnu silu svojej dvojice kariet a zvol jednu z moznosti: FOLD, CALL, RAISE, RE-RAISE, ALL-IN.
8. Pocas celeho turnaja sleduj svoj stav zetonov, v pripade ak stav tvojich zetonov dosiahol sumu 0, turnaj pre teba skoncil. V tomto pripade si dobre pozri svoje konecne umiestnenie.
9. Porovnaj svoje konecne umiestnenie s tabulkou platenych umiestneni. Ak sa tvoje umiestnenie v tejto tabulke nachadza - BLAHOZELAM vyhral si. Ak sa tvoje umiestnenie v tabulke nenachadza - BOHUZIAL, dnes to nevyslo.
1. Zisti datum a cas zacatia turmaja.
2. Vcas sa registruj.
3. Cakaj na rozdanie kariet.
4. Odhadni relativnu silu svojej dvojice kariet a zvol jednu z moznosti: FOLD, CALL, RAISE, RE-RAISE, ALL-IN.
5. Po flope: znovu odhadni relativnu silu svojej dvojice kariet a zvol jednu z moznosti: FOLD, CALL, RAISE, RE-RAISE, ALL-IN.
6. Na turne: znovu odhadni relativnu silu svojej dvojice kariet a zvol jednu z moznosti: FOLD, CALL, RAISE, RE-RAISE, ALL-IN.
7. Na rivery: znovu odhadni relativnu silu svojej dvojice kariet a zvol jednu z moznosti: FOLD, CALL, RAISE, RE-RAISE, ALL-IN.
8. Pocas celeho turnaja sleduj svoj stav zetonov, v pripade ak stav tvojich zetonov dosiahol sumu 0, turnaj pre teba skoncil. V tomto pripade si dobre pozri svoje konecne umiestnenie.
9. Porovnaj svoje konecne umiestnenie s tabulkou platenych umiestneni. Ak sa tvoje umiestnenie v tejto tabulke nachadza - BLAHOZELAM vyhral si. Ak sa tvoje umiestnenie v tabulke nenachadza - BOHUZIAL, dnes to nevyslo.
- kokotek
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.