Aussie Millions Main Event vyhral 68-ročný David Gorr

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Aussie Millions Main Event vyhral 68-ročný David Gorr

Odoslaťod admin 30 Jan 2011 03:30

Diskusia k článku: Aussie Millions Main Event vyhral 68-ročný David Gorr

Po dlhom dvojtýždňovom grinde v Crown kasíne sa skončil 2011 Aussie Millions Main Event a bol korunovaný nový šampión, ktorým sa stal David Gorr. Main eventu sa zúčastnilo až 721 hráčov a všetkým vypálil rybník starší pán, ktorý si odniesol neuveriteľné AUD $2,000,000! Na finálový stôl Main Eventu sa prebojovalo 8 hráčov a medzi nimi bola aj hviezda Full Tilt Pokru a high stakes regulár Patrik Antonius, ktorý sa však rozlúčil s účinkovaním na final table ako prvý, keď vypadol na 8. mieste a odniesol si domov AUD $130,000. Chris Moorman, ktorý po dlhých mesiacoch sľubovania, že sa dostane na finálový stôl niektorého z veľkých turnajov, konečne dodržal svoje slovo a mal šancu na životný úspech, ale nakoniec sa mu nepodarilo dotiahnuť veci do konca a skončil na 7. mieste, keď si nabehol s flush draw do Gorrových flopnutých trips a board mu už nepomohol na turne a riveri. Moorman si však aj tak pripísal na svoje konto veľmi slušný profit vo výške AUD$175,000. Onedlho sa z turnaja porúčal aj Sam Razavi a Randy Dorman, ktorý nastupoval na finálový stôl ako chipleader, ale nedokázal si svoju pozíciu udržať a nakoniec vypadol na 5. mieste. Keď bola hra už iba 4-handed, tak mal David Gorr obrovský chiplead, keď mal pred sebou stack väčší ako ostatní hráči dohromady. V tejto chvíli sa začal rozbiehať dovtedy nenápadný Jeff Rossiter,...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Aussie Millions Main Event vyhral 68-ročný David Gorr

Odoslaťod KKpokerkingKK 30 Jan 2011 08:45

Dzedo je kral.
To moj dedko, co ma tiez tolko rokov,vie ledva hrat sedmu a zolika.
:kosa:
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod relkam 30 Jan 2011 09:06

A ja som sa nazdával že už som na poker starý. A to mám ešte času ako maku :poklona: Dedovi prajem ešte veľa takých úspechov. :gl:
relkam

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod APminer 30 Jan 2011 09:13

:omg: tak to musím ještě 20 let čekat na větší trefu ! ? ! ? ! ? :apminer2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod yegon 30 Jan 2011 09:22

zaujimava vyplatnba struktura, 1. miesto 2M, 2. miesto 1M, 3. miesto 700k

WTF????

inak mlady si moze plieskat hlavu o stenu, v jednom momente mal tusim 12 ku 1 chiplead v hre o 1M AUD a este to prehral - asi by ma vystrelo
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod w4444x 30 Jan 2011 12:05

yegon napísal:zaujimava vyplatnba struktura, 1. miesto 2M, 2. miesto 1M, 3. miesto 700k

WTF????

inak mlady si moze plieskat hlavu o stenu, v jednom momente mal tusim 12 ku 1 chiplead v hre o 1M AUD a este to prehral - asi by ma vystrelo

co ten chip lead ale ten dedusko mu foldoval tak 70% btn raisov a walkoval mu BB furt, tusim ho mal v alline par krat vzdy prezil ale bolo to celkom shallow tusim
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!