moznosti hrania
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
moznosti hrania
Zdravim, je moznost hrat cash games ak som nedovrsil 18 rokov? poker hram uz 3 roky len na chipoch kde ma to nebavi a velmi ma to obmedzuje. Dalej sa chcem spytat ak spravim vklad z fake datumom narodenia je nieaka sanca ze pri cashoute si vypyta herna fotku obcianskeho alebo nieco podobne? v tychto veciach som fakt fishy tak budem rad za kazdu radu.
- preconie
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: moznosti hrania
Skoro vzdy si herna pri prvom cashoute alebo vklade overuje vek, takze s falosnym datumom to vobec neni dobry napad.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
kazdy druh fake info je zla idea, mam s tym skusenost a naozaj je to potom neskutocne zlozite potom stymi peniazmi narabat dajako...
skus sa spytat dajakeho dospeleho, ci by ti nepozical identitu abo co...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:kazdy druh fake info je zla idea, mam s tym skusenost a naozaj je to potom neskutocne zlozite potom stymi peniazmi narabat dajako...
dakujem za rychle odpovede,, a k tej identite staci ak sa zaregistrujem na udaje dospeleho v herni a v banke si spravim napr studentsky ucet odkial mozem s tym uctom pracovat? lebo popravde dost pochybujem ze my niekto dovoli pracovat z jeho peniazmi
- preconie
ale ked tak rozmyslam tak nemusis nato ani odpovedat lebo su to asi vsetko riskantne veci.. zrejme este tych 8 mesiacov pockam
- preconie
neviem ci nahodou nie je pri tom podmienka, aby sa udaje majitela bankoveho uctu zhodovali s tym pokrovym. Takze, asi by som to cele riesil cez jedneho dospeleho cloveka.
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
no sak to ze malokto mi dovoli spravit nanho ucet ... inak neni su herne kde davaju za vytvorenie uctu "bonusove" peniaze? tusim ze v P****Stars po vytvoreni uctu som mal 2$, ak ma niekto chape co myslim
- preconie
Ja som to robil tak ze ked som nemal 18 tak som hraval na bratovom ucte
Vsetko bolo pisane na neho len ja som hral
- pindo888
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 11 krát/1 krát
pindo888 napísal:Ja som to robil tak ze ked som nemal 18 tak som hraval na bratovom ucte
akurat ze ja nemam dospeleho brata )
- preconie
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.