SNG WIZARD nastavenie
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
SNG WIZARD nastavenie
pls neviete ako nastavim sng wizard aby mi to ukazalo proste zahrate turnaje atd.mal by som mat ked ho zapnem v hlavnom menu open P****Stars hand no lenze to tam nemam viete mi povedat a poradit preco ?dakujem velmi pekne
- korelus
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: SNG WIZARD nastavenie
???
Zapneš Sng Wiz, a normálne dáš otvoríť turnajovú zložku a tam si nájdeš Hand History z nejakej herne...mne to ide normálne
Zapneš Sng Wiz, a normálne dáš otvoríť turnajovú zložku a tam si nájdeš Hand History z nejakej herne...mne to ide normálne
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Problem este moze byt v jazykovej verzii Hand history suborov, ak ich mas napriklad v slovencine alebo cestine tak ti to nemusi nacitat...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Problem este moze byt v jazykovej verzii Hand history suborov, ak ich mas napriklad v slovencine alebo cestine tak ti to nemusi nacitat...
myslis hand hitori v zlozke pokerstar?Ak myslis toto tak ju mam prazdnu
- korelus
korelus napísal:vlade napísal:Problem este moze byt v jazykovej verzii Hand history suborov, ak ich mas napriklad v slovencine alebo cestine tak ti to nemusi nacitat...
myslis hand hitori v zlozke pokerstar?Ak myslis toto tak ju mam prazdnu
Tak si v lobby P****Stars odskrtni, aby ti ukladalo HH + aby to bolo v anglictine.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Asi potom nemas zapnute ukladanie historie, je to v Options => Instant hand history options a Options => tournament summary options
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
oki mam to fakt diky moc ludia .neznasam taketo nastavovacky
- korelus
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.