P*R Poker
Re: Rakeback.
Ked sa zaregistrujes cez banner alebo linku na pokerportali mas automaticky rakeback 20%, vyplaca sa automaticky raz mesacne.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Dakujem.
VLADE, tvoja odpoved bola vecna a konkretna - dakujem ti za nu. Na druhej strane musim upresnit, ze mam zaujem o poberanie rakebacku 30% a cakam, ze mi niekto poradi vybrat overeneho server -partnera. Cakam na referencie a skusenosti, aby som si mohol vybrat. Vlade, ak sa to z pochopitelnych dovodov nemoze napisat sem, sentni mi to mailom. D.
- kokotek
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Dakujem.
ooo, tak povedz kde mas 30% bonus a ako na to
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Dakujem.
indícia: GOOGLE
- kokotek
to Kokotek
30% RAKE na P*R nabizi stranka rakebrain
- Košík
to Kokotek
ja mam rakeback z P*R u rakebucks.com a bez problemu
- kango
Vklad
zdravim, mohol by mi niekto pls poradit ako si mozem na ucet poslat real money? nakolko moje karty nemaju vzadu CV cilo budem to riesit cez prevod na ucet/v pripade ak viete o lepsej moznosti sem s nou:)/ja viem ze je to niekde aj na stranke P*R ale nemam s tymto velke, temer ziadne skusenosti a moja anglictina nieje komunikacnej urovni a nehodlam prist o peniazky tym ze ich poslem niekam do tramtarie. Cize aby som sa dostal ku korenu veci - zaujimaju tie klasicke udaje co sa vypisuju pri prevode. inak neva ze mam ucet vedeny s SK??
mozno blba prosba ale v tomto si necham poradit a kludne prijmem aj detalnejsi navod:) tak ak je niekto ochotny pomoct budem vdacny. DIK
mozno blba prosba ale v tomto si necham poradit a kludne prijmem aj detalnejsi navod:) tak ak je niekto ochotny pomoct budem vdacny. DIK
- XxcharonxX
Re: Re: Vklad
Diky pomohol si. Tak zbezne som pozeral ten MB a mal by som sa vysomarit:)ale mal by som este otazocku tak tu je moj mail-forderer@orangemail.sk. este raz DIIK.
- XxcharonxX
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.