P*R Poker
Help
Vie mi niekdo pomoct? ked si chcem previest peniaze z MB na moj ucet na P*R mam tam tieto 3 kolonky:
Amount to Deposit (US$):
Bonus Code:
P*R Password:
odkial zoberiem bonus code?co to vlastne je? dik
Amount to Deposit (US$):
Bonus Code:
P*R Password:
odkial zoberiem bonus code?co to vlastne je? dik
- XxcharonxX
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Help
Bonus code znamena ze aky bonus chces pouzit. Ked je na nejakej stranke ponuka na nejaky bonus, tak byva pri nej napisany aj bonus kod, ktory treba pouzit, alebo niektore herne maju specialne bonus kody podla toho kolko penazi tam vkladas...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Help
Dik, pomohol si.
- XxcharonxX
- Založený: Sep 2007
uz me to zacina pripominat frasku
Dnes na P*R NL20 ja AQ flop AQ7 soused allin , ja allin a jeste jedna zenska allin, soused ukazal AQ jakapak nahodicka (jaka je pravdepodobnost, ze z 52 karet prijde dvou hracum AQ a jeste k tomu na flop) . Rikam si no tak se podelime, ale opak je pravdou , zenska KK . Turn J , river 10 :-( . Njn je treba vysponovat pot at ma herna velky rake . :-)
- VooDooMaster
- Založený: Mar 2007
freeroll
mam dotaz ci sa uz niekomu vobec podarilo zaregistrovat na akykolvek freeroll na P*R?
registraciu mam aktivnu az niekolko minut po zacati a ked sa mi da konecne registrovat ta je to uz plne. mate niekto na to nejaku fintu alebo vysvetlenie ako by to mohlo fungovat?
registraciu mam aktivnu az niekolko minut po zacati a ked sa mi da konecne registrovat ta je to uz plne. mate niekto na to nejaku fintu alebo vysvetlenie ako by to mohlo fungovat?
- forall
- Založený: Júl 2007
Re: freeroll
hraval som tam free za P*R body a nikdy som taky problem nemal, este tam mam kopu bodov, tak to este niekedy skusim
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Hand history
da sa tam pozret niekde hand history?
-
Dano2903 - Príspevky: 122
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.