P*R Poker
Re: Hand history
c:\Program Files\P*R\hand history
nebo tam nekde to najdes :)
nebo tam nekde to najdes :)
- kango
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Hand history
ok dik nasiel som to
-
Dano2903 - Príspevky: 122
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nova herna?
to je nejaka nova herna?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
downloading data.acr
som sa azregistroval v tej herni a okno mam stale otvorene a stahuje mi nejake data.acr a je to poriadne velke ked mi to ma stahovat este 40min. to musim pockat az potom mozem zacat hrat? lebo som este nebol v lobby
-
Re: Re: good
akurat tam je velmi malo freerollov a depositovat tam nebudem
-
vyskusal som stiahnut
Software pekny, aj som sa nasmial :) Pustil som si iba play money, nech sa zoznamim so softom. Tie chickiny a smiechy, potlesky a podobne, to je dobre. Ale len pre play money. Hrat na viaccerych stoloch je zatial utrpenie, ale zoznamujem sa softom, mozno sa to zlepsi. Hravate tam niekto este stale? Je tam naozaj taky rybnik? :) Aj ked soft a nemoznost pouzitia poker tracker by tomu napovedali
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: vyskusal som stiahnut
ja tam ešte z času na čas hrávam, ale len turnaje.
S tým rybníkom je to asi tak, že kvôli tým grafickým efektom je niekedy problém sústrediť sa na samotnú hru.:)
Niekedy aj ja zabudnem, čo vlastne držím na ruke a to som už väčšinu efektov videl aj odskúšal;-) A potom to tak aj vyzerá:-D
S tým rybníkom je to asi tak, že kvôli tým grafickým efektom je niekedy problém sústrediť sa na samotnú hru.:)
Niekedy aj ja zabudnem, čo vlastne držím na ruke a to som už väčšinu efektov videl aj odskúšal;-) A potom to tak aj vyzerá:-D
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.