Uspechy na buy-in turnajoch
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Uspechy na buy-in turnajoch
Ked tu uz mame temu "uspechy vo freeroll turnajoch", tak sa pochvalte aj ako sa vam dari na buy-in turnajoch. Vyhrali ste uz nejaky? Napriklad ten nedelny na P****Stars :))) ?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ako
som pisal v inej rubrike,tak som na expekte vyhral 100$ freeroll a vyhral som 22$.Hned ako som skoncil tak som 11$ vrazil do 1000$ re-buy garant.turnaja,ktory som tiez vyhral.Na moju radost sa prize money vysplhaly ovela vyssie ako bolo garantovane,takze som v ten den spravil z nuly 628$.Turnaja sa zucastnilo 120hracov.
Avsak moja najvacsia vyhra bola 994$ za 3 miesto na 8000$ garant.na sportingbete,kde bolo 288 hracov.
Este na sportingbete na 3000$ garant. som bral 4 miesto z 89 ludi {437$}, 5 miesto z 78 ludi {340$}, 6 miesto zo 129 ludi {195$} a este par mensich vyhier. Teraz som mal mensiu pauzu,lebo bolo vela roboty,ale uz je klud a mozem sa vrhnut na poker a dufam ze to bude takto pokracovat :} gl all
Avsak moja najvacsia vyhra bola 994$ za 3 miesto na 8000$ garant.na sportingbete,kde bolo 288 hracov.
Este na sportingbete na 3000$ garant. som bral 4 miesto z 89 ludi {437$}, 5 miesto z 78 ludi {340$}, 6 miesto zo 129 ludi {195$} a este par mensich vyhier. Teraz som mal mensiu pauzu,lebo bolo vela roboty,ale uz je klud a mozem sa vrhnut na poker a dufam ze to bude takto pokracovat :} gl all
- Fesi44
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
freeroll+buyin
ja som raz postupil z freerollu do turnaja kde bola prva cena miestenka na nejaky mensi turnaj na WSOP /v hodnote 2000 dolarov/ . Vyhral som aj ten turnaj, ale kedze som to cele absolvoval na nick mojej zeny herna mi tu miestenku nedala...
Turnaj sa tiez zacinal o 02-00 a koncil rano okolo osmej...co uz, pozriem sa do Vegas az tento rok :)
Turnaj sa tiez zacinal o 02-00 a koncil rano okolo osmej...co uz, pozriem sa do Vegas az tento rok :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
re-buy
zopar som ich vyhral ale nikdy nie nejake velke sumy max som bral asi 1100 eur. zvykol som hravat tie wild west. moja taktika je jednoducha co najvatsi stack, zo zaciatku hrat hodne agresivne a pretlacit to silou stacku. Moc sa tam blufovat neoplati lebo kazdy vul ta s hocicim zvykne dorovnat. Blufovanie sa da pouzit az v pozdnych casoch turnaja ale tiez iba obcas pretoze ako dobre viete koli vysokym blindom tam snad kazde kolo ide niekto all in
- cstrike22
ako to vidite
Ked ste uhrali take dobre miesta na turnajoch, tak bolo ciste umenie, alebo bol aj kus stastia?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
stastie
umenie ide ruka v ruke aj so stastim. Aky by sme sa pozerali na poker ako na sport tak je to najspecifickejsi sport zo vsetkych pretoze aj uplne priemerny hrac keby mal velke stastie by dokazal porazit aj najlepsieho poker hraca na svete.. stastie musis mat inak nevyhras nikdy nic velke. Ale musis to sklbit-proste hrat dobre a stastie uz pride
- cstrike22
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.