pokertracker na B**n

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

pokertracker na B**n

Odoslaťod anorman888 04 Feb 2011 17:03

caute. chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s pokertracker na B**n. ako dosiahnem ze mi bude ukazovat hud na table???
teda neviem ci sa to nazyva hud. myslim tie udaje o hracoch. potrebujem na to dalsi soft, ci je to len vec nastavenia? nemam skusenosti s pokertrackerom a nic podstatne som o tomto probleme nevygooglil. dakujem za radu.
anorman888

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: pokertracker na B**n

Odoslaťod palo1973 04 Feb 2011 17:43

prva rada je neotvarat nove temy a pouzit funkciu "hladat"
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod anorman888 04 Feb 2011 19:15

aha. no tak velke dik za pomoc. hladat som hladal uz dost a na nic som neprisiel. co su tu temy tak sa aj venuju tomu co hladam ja, ale nejakym zaujimavym sposobom sa diskusia vzdy zvrhne k niecomu uplne inemu a mne nepodstatnemu.
anorman888

Odoslaťod vlade 04 Feb 2011 19:37

Trvalo mi to menej minutu, tu hore na stranke je vyhladavac ktory vyhladava na pokerportali, napisal som do neho "pokertracker B**n", klikol na hladat, potom som klikol hned na prvy odkaz, trosku presiel dole a mam to => pokrove-programy-a-sluzby-f97/pokertracker-t1459-340.html#p71058
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod anorman888 05 Feb 2011 12:04

no klobuk dole. urcite pri pocitaci nesedis prvy krat. ale ani ja a presne o tomto som pisal. clovek ak nieco napise, tak sa riesia okolo toho len same hluposti a vobec nie odpoved na jeho otazku. polozil som konkretnu otazku na ktoru som potreboval konkretnu odpoved, ale skor ako odpoved tu riesim len to kde som mal moju otazku napisat. este raz dakujem za "pomoc".
anorman888

Odoslaťod Chlpo1989 05 Feb 2011 12:34

anorman888 napísal:no klobuk dole. urcite pri pocitaci nesedis prvy krat. ale ani ja a presne o tomto som pisal. clovek ak nieco napise, tak sa riesia okolo toho len same hluposti a vobec nie odpoved na jeho otazku. polozil som konkretnu otazku na ktoru som potreboval konkretnu odpoved, ale skor ako odpoved tu riesim len to kde som mal moju otazku napisat. este raz dakujem za "pomoc".

Ved si dostal odpoved presne na to, co potrebujes. Aby som ti to ulahcil a nemusel si vela klikat, tak hadzem zopar linkov, kde 100% najdes vsetko co potrebujes :)

Nieco o PT3 TU
Ako nastavit PT3 tak, aby ti ukazovali staty k hracom TU

Nie, na HUD nepotrebujes dalsi program.
anorman888 napísal:nemam skusenosti s pokertrackerom a nic podstatne som o tomto probleme nevygooglil.

O akom probleme rozpravame?

P.S.: Hodil som do googlu "Pokertracker" a vyhodilo mi asi 5 slovenskych stranok, ktore sa tejto teme venuju...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod anorman888 05 Feb 2011 13:14

googlit viem a tie linky som nasiel aj ja. chcel som vediet len ci PT3 na bwine funguje bez problemov a ci potrebujem popripade nejaky dalsi soft na importovanie hud na stol. na druhu otazku si mi odpovedal takze dakujem. islo mi len o to. neviem ci ale spravne chapem vyraz forum(diskusia). informaciu o danom probleme si vazim viac od cloveka ktory s tym ma skusenost, ako to ze niekde vygooglim navod kde sa pise ze by s tym nemal byt problem.
anorman888

Odoslaťod vlade 05 Feb 2011 14:17

Ja som to nemyslel zle, len som chcel pomoct. Sam pokertracker nepouzivam, takze vlastne skusenosti nemam a kedze nikto neodpovedal tak som sa snazil ta nasmerovat niekde kde uz odpoved bola. :gl:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod anorman888 05 Feb 2011 21:19

nie v pohode. len dufam ze chapes ze ked si pozries celu tu nasu diskusiu tak len v jednej vete je odpoved na jednu z mojich otazok a ostatne sa uberalo zase len uplne inym smerom. chapem ze nejaky poriadok tu byt musi, ale ja som to vobec zle nemyslel. chcel som len odpoved na moju otazku. ked mi tu uz niekto googli spravne odpovede na moje otazky tak nech mi ich napise. ani jedna sa netykala priamej odpovede na moje otazky. ja nepotrebujem predpoklady a pod. ja som potreboval priamu odpoved.
anorman888

Odoslaťod palo1973 06 Feb 2011 01:18

anorman888 napísal:nie v pohode. len dufam ze chapes ze ked si pozries celu tu nasu diskusiu tak len v jednej vete je odpoved na jednu z mojich otazok a ostatne sa uberalo zase len uplne inym smerom. chapem ze nejaky poriadok tu byt musi, ale ja som to vobec zle nemyslel. chcel som len odpoved na moju otazku. ked mi tu uz niekto googli spravne odpovede na moje otazky tak nech mi ich napise. ani jedna sa netykala priamej odpovede na moje otazky. ja nepotrebujem predpoklady a pod. ja som potreboval priamu odpoved.

co tak si precitat toto?myslis ze to je tam len tak,pre srandu kralikov?keby kazdy zakladal nezmyselne temy ako ty,tak tu mame bordel a anrchiu a tie zaujimave a dobre diskusie sa stratia...neber to osobne

o-pokerportal-sk/pravidla-pouzivania-fora-pokerportal-sk-t16.html
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!