JANUARVALUE OF HANDS: 31,482PROFIT:96$RAKEBACK:52E+25E+335$TOTAL: +400Ev Januari som zazil svoj najvacsi downswing v zivote. Zacalo to shotom na NL50 na ladbrokes ked som sa tam nie a nie dostat. BR som mal safe a tak som spravil niekolko shotov, z ktorych posledne skoncili katastrofalne hlavne z hladiska variance.Zliezol som na NL40 kde to pokracoval vsetko ma fackalo nic som nevedel vytocit narazal som strasne casto do topov rangov tak som zliezol znova na NL20.ani tu to nebolo idealne a tak potom, co moj DS dovrsil -1000$, som si dal 2tyzdnovu pauzu.po nej sa to po chvili scasti otocilo a 12.januara som opustil LB so stratou 670$ za januar(fml). Musim priznat ze DS nebol sposobeny iba variance ale scasti aj mojou zlou hrou, v ktorej zacal prevladat pesimizmus, C+game a neskor aj viac tiltu. vacsinu januara som sa teda zacal venovat aj ovela viac studiu a prerabanim svojej hry.
zmenil som styl hry z 24/20 na 21/17(nie som az taky dobry aby som si mohol dovolit hrat 24/20)
znizil sm cbety a zlepsil cbetovacie spoty takisto aj druhe barely
a takstio som aj znizil aj rozne spew bluff spoty a moves ktore som povazoval za dostatocne nezdovodnene. atd...
zmenil som hernu na LA kde som sa snazil hrat Agame a aplikovat vsetko co som na hre zmenil(co mi dalo studium). Zacal som hrat NL30 a po 15k s WR 4ptbb/100 handach tu som shotol NL50 ktory mi vysiel a momentalne mam nahratych 17k hands na NL50 s WR 4,5ptbb/100.
Takze aj ked moj mesacny prijem sucks stale to mohlo byt horsie a som nakoniec velmi rad ze som januar ukoncil aspon trochu v + po tom co sa dialo. DS mi dal v podstate velmi vela a som rad ze som to prezil, moja hra sa zdokonalila a stale hram poker:)
Ciele(januar):✔ NL50 regular
✔ 20k hands+(skuskove)
x kvalitny winrate
✔ spravit skusky
Ciele(februar):- stabilne porazat NL50
- WR aspon 4ptbb/100
- 30k hands+
- viac studia ako doteraz