freeroll 2000 dollars
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
ved to je normalne
dve A este neznamenaju automaticky vyhru, na stol pride este dalsich 5 kariet ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ee
nie to uz bolo vsetko vylozene, vsetky karty na stole a najlepsia kombinacia jedneho hraca AA a druhy JJ, ten druhy vyhral, este aj v chate napisalo ze vyhrava JJ, ale ten druhy mal na ruke A9 a na stol vyslo dalsie A-cko...nikto to nechapal...preco to tak vyhodnotilo..???
- L_U_M_P
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to expekt
neviem cislo toho handu, ale urcite som neprehliadol vsimli sme si to viaceri, ludia sa potom bali aj hrat, ze je nieco pokazene, este aj stroj vypisal ze hrac vyhrava s kombinaciou JJ, a ten druhy mal ocividne AA. skoda ze som nestihol urobit print screen, viem ze to vyhral nejaky hrac co mal nick nejake cislo 71.....take dlhe cislo,
- L_U_M_P
nasiel som
no mal som to na jednom screene, neviem ci to pomoze, ale hraci sa volali, "gullrot" a "7918213377" ...hrac "gullrot" isiel all-in a mal AA, hrac "7918213377" mal JJ, po tejto hre hrac "gullrot" skoncil na nejakom mieste okolo 4000...
- L_U_M_P
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.