SNG statistika
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
SNG statistika
Zdravim, pred 7 dnami som nabil 25$ a zcal hrat 1$ SNG. Poslednych 5 dni som si robil statistiku, odohral som 100SNG z toho 53 som skoncil na platenych miestach ( 1-14x , 2-21x , 3-18x , 4-15x ) ,momentalne mam 117$.
Co si o tom myslite?...je to malo, vela...staci takyto rast? ...kedy prejst na vacsi BI?
Zaujimal by ma vas nazor, popripade vase statistiky ak mate.
Co si o tom myslite?...je to malo, vela...staci takyto rast? ...kedy prejst na vacsi BI?
Zaujimal by ma vas nazor, popripade vase statistiky ak mate.
- andy885
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: SNG statistika
podla mna slusne na novacika teda a to kde hras? ale tak 100 hier je velmi mala vzorka no a na vyssi level? 100/150buy inov by som ja odporucal no tieto micrace su zradne
- jezman
- Založený: Feb 2010
Podla mna je to zjavenie od boha, mal by si sa stat profikom.
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
jezman napísal:podla mna slusne na novacika teda a to kde hras? ale tak 100 hier je velmi mala vzorka no a na vyssi level? 100/150buy inov by som ja odporucal no tieto micrace su zradne
hram na pacific poker, viem ze je 100 malo, mal som tyzden volna, denne som odohral cca 20sng, no teraz uz idem do prace takze bude menej casu a ovela menej hier.....
- andy885
jonatanko napísal:Podla mna je to zjavenie od boha, mal by si sa stat profikom.
podla mna ty profik uz si....
- andy885
mal by si dalej pokracovat na tomto limite pokial si nebudes plne isty ze to porazas samozrejme skusit to mozes ale pokial vies ze v tvojej hre su este medzery tak by som sa snazil ich eliminovat a az potom prejst na vyssie.. ale na micro limitoch zas v tej hre moc rozdiely niesu..
- sulaph
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/4 krát
ked teraz zacinas tak ostan na tom limite ak sa ti tam dari a ako tu bolo pisane zlepsuj...citaj alebo teraz som sem uploadol nejake vyukove sng videa tak to ti urcite pomoze citaj si tu blogy o sng je ich tu kvantum a dost dobre
- jezman
- Založený: Feb 2010
dam si poradit od skusenejsich, takze diky za rady....uz taham tie videjka
- andy885
andy885 napísal:Zdravim, pred 7 dnami som nabil 25$ a zcal hrat 1$ SNG. Poslednych 5 dni som si robil statistiku, odohral som 100SNG z toho 53 som skoncil na platenych miestach ( 1-14x , 2-21x , 3-18x , 4-15x ) ,momentalne mam 117$.
Co si o tom myslite?
Pekne cisla a pekna odvaha hrat 1$ sng s 25$... radim ostat este na 1$ leveli a daj sem nove cisla po 500 turnajoch
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
preco by to bola odvaha?co ine sa da hrat s takym rollom?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.