problem je ze pri takomto flope vilian viac trafia ako napr AT2, lebo pri tom draw boarde 8cTcJh tam moze chytit kusok boardu + moze tam mat nejaky flash draw, straightdraw, nejaky kombodraw, ja by som takyto flop necbetoval
co je dobre z dvoch dovodov ktore ma napadaju, po prve: myslim ze trafia tento flop vilian lepsie po druhe: ak budem cbetovat stale tak mi budu davat mensi kredit hraci a dojde im ze casto cbetujem s airom, a zacnu play back to me,
niekto moze namietnut, zeby sme tam mali cbetovat, kvoli tomu, ze treba nasu ruku ochranit pred drawom, to by som robil samozrejme keby som mal overpair ale s malym parom sa necitim nejak fit tam cbetovat, potom betovat turn atd. cize by som to c/f
edit: double post asi, ale uz som ho napisal, tak ho tu necham
[CG] NL10 OP na nizkom flope
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: NL10 OP na nizkom flope
cbetovat 22 na 89Tss je samovzrazda, defacto ide o pure bluff kde mas 2 outy(trafit svoj set).
Do calling station to nemas preco robit, nezaskodi obcas ukazat ze vies aj c/foldnut ako pf raiser a nemas 100% cbet.
na multistreets barellovanei takeho boardu(ak uz sa to rozhodnes robit) su rozhodne lepsie ruky ako underpair.To ale nic nemeni na tom , ze by si ho mal mat v pf raising rang ea nie v limping v takom pripade
nie netreba, ale prisiel si na to aj sam.
totiz rozdiel medzi 55 a KQ na T87ss je zjavny v tom, ze
s 55 si bud w/behind alebo w/ahead, kazdopadne takmer nikdy sa po river komfortne nedostanes a tvoja equity sa nemeni.
to malo casu ked sme way ahead nahodou naozaj netrea protectovat imo, valuebetovat tiez nemame velmi z coho (teda ofc s draws ale mame este 2 dalsie karty ktore nam zneprijemnia zivot:)
s KQ mas podstatne viac outov a overs a ten pomer je iny+ mas aj co barrelovat + sem tam s rybou vyhras na K-high
Do calling station to nemas preco robit, nezaskodi obcas ukazat ze vies aj c/foldnut ako pf raiser a nemas 100% cbet.
na multistreets barellovanei takeho boardu(ak uz sa to rozhodnes robit) su rozhodne lepsie ruky ako underpair.To ale nic nemeni na tom , ze by si ho mal mat v pf raising rang ea nie v limping v takom pripade
Riddlah napísal:niekto moze namietnut, zeby sme tam mali cbetovat, kvoli tomu, ze treba nasu ruku ochranit pred drawom,
nie netreba, ale prisiel si na to aj sam.
totiz rozdiel medzi 55 a KQ na T87ss je zjavny v tom, ze
s 55 si bud w/behind alebo w/ahead, kazdopadne takmer nikdy sa po river komfortne nedostanes a tvoja equity sa nemeni.
to malo casu ked sme way ahead nahodou naozaj netrea protectovat imo, valuebetovat tiez nemame velmi z coho (teda ofc s draws ale mame este 2 dalsie karty ktore nam zneprijemnia zivot:)
s KQ mas podstatne viac outov a overs a ten pomer je iny+ mas aj co barrelovat + sem tam s rybou vyhras na K-high
Naposledy upravil tucniak dňa 11 Feb 2011 12:27, celkovo upravené 1 krát.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Inac to limpovanie z EP 22-88 som precital v knizke Supersystem...neviem, ci je to uz zastarane alebo co...aky mate na to nazor? V kazdom pripade, ked pouzijem svoj mozog, uznavam vase argumenty chalani.
- serbian1
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
serbian1 napísal:Inac to limpovanie z EP 22-88 som precital v knizke Supersystem...neviem, ci je to uz zastarane alebo co...aky mate na to nazor? V kazdom pripade, ked pouzijem svoj mozog, uznavam vase argumenty chalani.
ak sa nemylim, supersystem sa zaobera hlavne fullringom, ci?
a ano, doba pokrocila, hry sa menia a vyvoj ide vpred
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
serbian1 napísal:Chlpo1989 napísal:
Ja som mal vo svojich zaciatkoch tiez tento problem a ak najdem grafy, kde som to porovnaval, tak to sem mozem pastnut ak chces.
Samozrejme, budem velmi rad
V PC to uz nemam, ale niekde na zaciatku mojho blogu to urcite bude
Edit: Tak nakoniec som nieco nasiel
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.