Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog
Re: Buranie MTT prekazok v roku 2011 - Matejov blog
supper dnes rano som Vas oboch chcel najst ako sa Vam darilo ale nakolko neviem po nemecky tak som nic nezistil
Matej all the best nech konecne hitnes daco faaaaakt zaujimave
Matej all the best nech konecne hitnes daco faaaaakt zaujimave
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Matejkooo daj na daky update, bo nikde na nete sa neda najst ako sa ti dariii resp darilo v DAY 2
- eraserSK
eraserSK napísal:Matejkooo daj na daky update, bo nikde na nete sa neda najst ako sa ti dariii resp darilo v DAY 2
nejak som nenasiel report z dalsieho dna ale ked sa pozeram na vyplatnu strukturu tak matej nie je bohuzual ani v itm....
na 25.mieste skoncil boris hudak za 1100Eur a na 21. Pavol Horvath za tie iste prachy.....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
caute, takze po sick day 2, som nakoniec skoncil 5 miest pred itm, napisem vecer nieco viac o dojmoch z turnaja, teraz sa ponahlam do kostola
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
takze greekpokertour v kratkosti. Uroven turnaja bola naozaj viac, ako prijatelna. Super boli hlavne limpujuci a vsetko callujuci greci, ktorych som mal pocas day 1 pri stole 5tich, takze moj stol bol velmi velmi light. Nastastie ma ani raz nepresadili, takze bolo to celkom fit. Cez calling station sa inak ako valuebetovanim stack zveladovat nedal, ale karty sli a mne to vychadzalo. Nakoniec som day 1 zakoncil na krasnom 3 mieste s viac ako 150bb stackom. Keby som na day 2 ani nedosiel, tak urcite skoncim ITM :-) ...... DAY 2 sa vsak vsetko popsulo, karty celkom chodili aj nadalej ale uplne sa pokazili boardy. Z dobrych ruk som nevytazil absolutne nic a bluffy stealy a pod. boli kruto vytrestane. Takze nakoniec 43 z 330. Itm boli 36. Ruky sa mi velmi pisat nechce, vacsinou to boli badbeaty, a to nie je zaujimave.
Nevadi,co ma tesi je uroven takychto turnajov, urcite sa ich velmi rad budem zucastnovat aj nadalej
Nevadi,co ma tesi je uroven takychto turnajov, urcite sa ich velmi rad budem zucastnovat aj nadalej
- Matej Zavacky
vcera som trafil 2. miesto na 12 500gtd 30r za 2 430E, hralo to 187 hracov, v poslednych 4 som bol dost masivny leader ale nakoniec na absolutny tron to aj tak nevydalo. Turnaj trval takmer 8 hodin, tak na jeho konci (5hod rano) uz som bol vyzmykany, kedze som tahal sesion od 15:30. Vcera bol celkovo podareny den, vyhral som este jeden mensi KO turnaj 20BI, za 300eur, a skoncil som 4. na deepstack 20BI za nieco okolo 200ecok.
- Matej Zavacky
paradne vysledky, gratulujem!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Velmi pekne matej
- eraserSK
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.