[SNG] ako zahrat QQ proti 3-betu PF
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[SNG] ako zahrat QQ proti 3-betu PF
Seat 1: MichaelC23 (1,355) 22/11/3bet 3%(211 hands)
Seat 2: jjpriha (1,285)
Seat 3: Triplej2688 (1,500)
Seat 4: ches2340 (1,505)
Seat 5: Lexa_Scythe (1,345)
Seat 6: Ir-Retro (1,630)
Seat 7: Manjuna1 (1,285)
Seat 8: HERO (2,080)
Seat 9: Grandine (1,515)
Lexa_Scythe posts the small blind of 30
Ir-Retro posts the big blind of 60
The button is in seat #4
*** HOLE CARDS ***
Dealt to HERO [Qc Qs]
Manjuna1 folds
HERO raises to 180
Grandine folds
MichaelC23 raises to 420
5 folds
HERO has 15 seconds left to act
HERO folds
Co si o tom myslite? Ako hrate QQ mozno JJ takto early ked dostanete 3bet? Mne sa v jednom kuse stava, ked som sa doteraz early PF insta-stackoval s QQ ze mi vacsinou po takomto 3bete otacali iba AA, KK. Je to fold, alebo som iba result oriented z minulych hier? Dik za nazory
Seat 2: jjpriha (1,285)
Seat 3: Triplej2688 (1,500)
Seat 4: ches2340 (1,505)
Seat 5: Lexa_Scythe (1,345)
Seat 6: Ir-Retro (1,630)
Seat 7: Manjuna1 (1,285)
Seat 8: HERO (2,080)
Seat 9: Grandine (1,515)
Lexa_Scythe posts the small blind of 30
Ir-Retro posts the big blind of 60
The button is in seat #4
*** HOLE CARDS ***
Dealt to HERO [Qc Qs]
Manjuna1 folds
HERO raises to 180
Grandine folds
MichaelC23 raises to 420
5 folds
HERO has 15 seconds left to act
HERO folds
Co si o tom myslite? Ako hrate QQ mozno JJ takto early ked dostanete 3bet? Mne sa v jednom kuse stava, ked som sa doteraz early PF insta-stackoval s QQ ze mi vacsinou po takomto 3bete otacali iba AA, KK. Je to fold, alebo som iba result oriented z minulych hier? Dik za nazory
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
Re: [SNG] ako zahrat QQ proti 3-betu PF
co konkretne myslis tym early? tvoj super ma 20BB tu by si sa mal stackovat s radostnym tancom
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Hej teraz pozeram, ze to nieje az tak early... Ale hlavne to malo sluzit ako ilustracia povedzme. Ze si neviem rady s rukami QQ JJ ked su este dost nizke blindy ked po tom ako dam std PFR tak dostanem 3 bet, (casto iba vo forme minraisu ktory je obv nebzpecnejsi podla mna) ktory ako hovorim velmi zuzuje range supera a casto tu vidim iba handy ako AA, KK. Mam ich hrat ako vysoke pary, alebo skor callovat a na safe flope to tam az tlacit? Samozrejme tiez pri tom pozeram na staty podla ktorych sa dost orientujem. Ale ak ma 3-betne 15/12, 16 tabler si myslim ze mozem s prehladom zahodit.
- Topolman
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
ak ste 100BB+ deep a nejaky nit ta min3betne tak mozes setminovat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:ak ste 100BB+ deep a nejaky nit ta min3betne tak mozes setminovat
Podľa mňa 100BB+ v štandardnom 9man sng nastanú len veľmi zriedka, to by sa museli obaja double upnúť v 1. leveli, aby bol efektívny stack 100BB+.
QQ je handa, ktorá sa dá za určitých okolností zahodiť, najmä ak je dáka divokejšia akcia pred nami. Ale v tejto situácii by som to nezahodil; niekto, kto hrá 22/11 v tejto early/middle fáze sng určite bude hrať väčšie množstvo kombinácií ako by mal. A to že minraisuje, to je ťažko povedať, závisí aj od levelu, na low/mid stakes je to úplne bežný jav, a samozrejme že občas človek narazí do moster handy, ale väčšinou si lepší. Callnuť to nemôžeš, ak príde nízky board a súper má AA, KK stacknete sa aj tak, ak má AK, AQ tak ti nič nezaplatí, a ak príde K alebo A na board, tak budeš musieť foldnúť. Čiže u mňa push, ale tak ja som ešte len sng takže ti možno skúsenejší borci povedia niečo iné.
Gl.
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Ak nechces dopadnut ako Phill Hellmuth, ktory foldol QQ PF ked mal okolo 10BB, tak to tam natlac cele, ked uz si investoval 15% svojho stacku.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Podla mna, v tejto situacii ako to napisal topolman, je to push. Ale za inych okolnosti sa to da aj foldnut.
Ja QQ hram takto.
V leveli 1 (15/30) a 2 (20/40) ak raisnem QQ a dostanem standardny 3bet od rega, tak to este viem foldnut (call nepada do uvahy, ak to nie je miniraise). Ak by to bola fishka typu 50/25 tak je to samozrejme insta push. Pokial ale nemam relevantne stats alebo poznamku na neho, tak to foldujem. Ak by ma takto neraisoval ale rovno mi poslal allin, tak to zavolam, pretoze to je ryba a urobi to s rukou ktoru nevie/nechce hrat na flope (co je casto slabe A, alebo nizsi a stredny par).
Od levelu 30/60 v podstate uz QQ pred flopom nefoldnem.
Ja QQ hram takto.
V leveli 1 (15/30) a 2 (20/40) ak raisnem QQ a dostanem standardny 3bet od rega, tak to este viem foldnut (call nepada do uvahy, ak to nie je miniraise). Ak by to bola fishka typu 50/25 tak je to samozrejme insta push. Pokial ale nemam relevantne stats alebo poznamku na neho, tak to foldujem. Ak by ma takto neraisoval ale rovno mi poslal allin, tak to zavolam, pretoze to je ryba a urobi to s rukou ktoru nevie/nechce hrat na flope (co je casto slabe A, alebo nizsi a stredny par).
Od levelu 30/60 v podstate uz QQ pred flopom nefoldnem.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
A_Rimmer napísal:Ja QQ hram takto.
V leveli 1 (15/30) a 2 (20/40) ak raisnem QQ a dostanem standardny 3bet od rega, tak to este viem foldnut (call nepada do uvahy, ak to nie je miniraise).
preco fold? regovia 3betuju len KK a AA?
Co robis, ked reg otvori a ty mas QQ? das call alebo 3bet?
- haman
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:preco fold? regovia 3betuju len KK a AA?
Co robis, ked reg otvori a ty mas QQ? das call alebo 3bet?
Vacsinou ano. EDIT: Bavime sa samozrejme o leveli 1-2. Koniec EDITu Myslis ze reg bude 3betovat TT a horsie? Ja myslim ze nie, moze obcas JJ, ale to je asi jedina horsia ruka od nasej. QQ casto mat nebude a potom zostava len KK, AA, obcas AK, ale proti nicomu z tohto rangu sa mi v prvom alebo druhom leveli nechce hrat.
Ja QQ v prvych leveloch niekedy 3betujem, niekedy nie. Zalezi aj od openraisra. Ak je to fish tak urcite ano, ak je to reg, tak kludne flatnem.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
A_Rimmer napísal:haman napísal:Co robis, ked reg otvori a ty mas QQ? das call alebo 3bet?
Vacsinou ano. EDIT: Bavime sa samozrejme o leveli 1-2. Koniec EDITu Myslis ze reg bude 3betovat TT a horsie? Ja myslim ze nie, moze obcas JJ, ale to je asi jedina horsia ruka od nasej. QQ casto mat nebude a potom zostava len KK, AA, obcas AK, ale proti nicomu z tohto rangu sa mi v prvom alebo druhom leveli nechce hrat.
Ked som to predtym pisal, mal som dojem, ze najcastejsie tam bude mat AK/AQs (QQ,KK,AA len vynimocne) a pri takom velkom stacku som ochotny absolvovat taky mensi flip a pozriet, co pride na flop.
Ale ako som si cital tvoju odpoved, sa mi to rozlezalo v hlave a mas zrejme pravdu. Ked ten reg ma nejaky read na teba, ze nie si fish a 3betoval by ta s AK/AQs tak premiena svoju ruku na bluf.
V HM je aj prehlad 3betovacich ruk jednotlivych hracov, musim si to pozriet u niekoho na koho mam vela ruk.. dobry napad.
- haman
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.