Vas nazor na hernu
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Vas nazor na hernu
chlopi, sťa vaseho nazoru, je to prijatelna herna? svrbia ma prsty ze tam poslem dake ecka...chcem skusit nieco ine ako monopolne monstra vo svete online pokru...
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
Re: DOXXbet
dom napísal:chlopi, sťa vaseho nazoru, je to prijatelna herna? svrbia ma prsty ze tam poslem dake ecka...chcem skusit nieco ine ako monopolne monstra vo svete online pokru...
ak ti nevadi,
1. ze si nemozes vybrat oblubene miesto pri stole na turnaji,
2. ze sa nemozes neskor prihlasit do turnaja (neni tam late join),
3. ze tam neni ante vo vacsine turnajov,
4. ze upozornenie na tah je uplne otrasny zvuk,
5. ze v cliente vzdy musis vyklikat aky typ hry, vysku stakes chces hrat, lebo vzdy sa to nastavi na default - vsetko,
6. ze minimalizovany stol zabera skoro 2x tolko co stol na P****Stars, cize sa ti malo zmesti vedla seba,
7. ze tam neni hand history (aspon nebola ked som to hraval) a
8. ze text v chat window sa neda normalne skrolovat, but to ide prilis rychlo alebo prilis pomaly a teda si nevies spatne pozriet co sa dialo a vzdy ked uz sa nastavis aby si si to precital a sa spravi nova akcia, tak to skoci znova dole,
tak chod do toho.
toto mi napadlo za 5 min co to pisem, urcite je toho viac.
inak skvela herna, vela freerollov a vselijakych kvalifikacii. a kedze to je herna aj stavkova kancelaria, tak je tam vela gamblerov.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
hmm...tie veci cos spomenul by mi nevadili...dikes za info...este by ma zaujimalo kolko cca ludi hrava kvaldy na doxxbet PT ten 165 eur freez
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
Support výborný, do 30 minút mi vybavili čo som potreboval traffic fajn, vidím, že môj BR prenesiem práve do tejto herne
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.