APminer napísal:Doxx - finale 20.3. : pise mi wrong heslo, ale "lucker" zackmir je uz regly
Opravene heslo => http://www.pokerportal.info/online-turnaj ... a-turnaje/
APminer napísal:Doxx - finale 20.3. : pise mi wrong heslo, ale "lucker" zackmir je uz regly
rafi napísal:gratulujem Zahorakom, uz je iba matematicka sanca ich predbehnut...
zackmir, nechapem ako mozes mat v jednom turnaji tolko vysokych parov (a Boh vie kolko si este mal co si neukazal)...
ja som mal dnes za 1 hod 50 minut co som hral 2x QQ a 1x66, v predchadzajucich turnajoch detto....
zackmir napísal:a nehadz flintu do zita, sanca este je... takze gratulaciu k vitazstvu celeho tymu neprijimam, lebo este nie sme vitazi.... rozhodne sa v nedelu...
rafi napísal:zackmir napísal:a nehadz flintu do zita, sanca este je... takze gratulaciu k vitazstvu celeho tymu neprijimam, lebo este nie sme vitazi.... rozhodne sa v nedelu...
podla mojich vypoctov staci ak dvaja z vas budu na hocijakych bodovanych miestach a trencania, pp.sk alebo my potrebujeme mat vsetkych 4 hracov cca v top5... to je realne nemozne
zackmir napísal:
len aby aspom jeden z nas bodoval :-)
rafi napísal: ty to uluckujes
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.