Otazky k nahravaniu videa
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Video stena
Zdravim, moze mi poradit niekto kto sa vyzna v Camtasia?..nahral som cca 2 hodinove video, ale asi som uplny babrak nedokazem ho teraz nijako otvorit/spustit..vcera som na skusku nahral par sekund a islo to normalne no dnes uz nejde ani ta vcerajsia skuska..
- johnas1024
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Video stena
Som prave skoncil dalsiu sng session za mincash a vazne som sa nadychol k tomu spravit video. Nechcel som si ale davat Camtasiu, lebo je platena, tak som nasiel freeware co robi video:
CamStudio
Stranka vyzera divne, ale je to naozaj freeware project, ma stranku aj na SourceForge
Uz som ho aj testoval (tu poslednu betu v2.6b_r294), zatial som spravil video bez zvuku (nechcel som v noci hulakat do microfonu). Je tam vela options, da sa aj vybrat region, okno alebo obrazovku (ked mate 2 displaye), ktore bude snimat atd.
CamStudio
Stranka vyzera divne, ale je to naozaj freeware project, ma stranku aj na SourceForge
Uz som ho aj testoval (tu poslednu betu v2.6b_r294), zatial som spravil video bez zvuku (nechcel som v noci hulakat do microfonu). Je tam vela options, da sa aj vybrat region, okno alebo obrazovku (ked mate 2 displaye), ktore bude snimat atd.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Otazky k nahravaniu videa
viete mi poradit- spravil som si video v camtasii, ale nie je vidiet kurzor mysi, ze kde sa to da zapnut aby bol viditelny. vopred di za radu
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
http://www.techsmith.com/learn/camtasia ... e-project/
Vlozis project do timeline a potom kliknes na more->cursor effects. Ak si mal ale vypnute nahravanie kurzora uz pocas natacania videa, tak uz mas smolu, uz ho tam neuvidis. Default to ale byva myslim zapnute.
Vlozis project do timeline a potom kliknes na more->cursor effects. Ak si mal ale vypnute nahravanie kurzora uz pocas natacania videa, tak uz mas smolu, uz ho tam neuvidis. Default to ale byva myslim zapnute.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
A preco je ten kurzor tam nutny? Ked to budes komentovat, tak kurzor netreba imo a aj tak vsetci uvidia, kde si raisol/betol/foldol/checkol
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Vytvoril som zvlast temu. Tema "Video stena" nie je urcite na random otazky k robeniu videii.
Kurzor je tam dobra vec. Urcite to pomaha rychlejsie sa zorientovat a ziadnu extra pracu Ta to (zvycajne) nestoji.
matiapag napísal:A preco je ten kurzor tam nutny? Ked to budes komentovat, tak kurzor netreba imo a aj tak vsetci uvidia, kde si raisol/betol/foldol/checkol
Kurzor je tam dobra vec. Urcite to pomaha rychlejsie sa zorientovat a ziadnu extra pracu Ta to (zvycajne) nestoji.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Otazky k nahravaniu videa
dzejkej napísal:Kurzor je tam dobra vec. Urcite to pomaha rychlejsie sa zorientovat a ziadnu extra pracu Ta to (zvycajne) nestoji.
Neviem, no ja som minule pozeral nejake video, kde som si tak po 20 minutach vsimol, ze tlacitka su stlacane nejakou nevidietlnou silou a potom som si uvedomil, ze tam kurzor chybal Ale suhlasim, k orientacii to pomaha, len nemyslim, ze by to mala byt nejaka drasticka prekazka
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:Ale suhlasim, k orientacii to pomaha
No ja som spokojny, uznal si ... /fistpump
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Vytvoril som zvlast temu. Tema "Video stena" nie je urcite na random otazky k robeniu videii.
thx, to ma nenapadlo spravit novu temu, myslel som ze do tej spada vsetko, s tym kurzorom je to tak ze ked si to pustim v camtasii tak tam je ale ked to dam do .avi formatu a pustim v mediaplayerclassic tak tam ten kurzor uz nie je . este mam jednu otazku- video som nekomentoval za pochodu, ale chcel by som spravit komentar az dodatocne, je to mozne v camtasii? alebo je na to iny program? viem ze mi tu daval niekto navod na camtasiu, ale su tam zlozitejsie veci v AJ a ak niekto vie poradit jednoduchsi sposob tak by som bol rad.
EDIT by dzejkej: opraveny quote .. sikovny som, ze?
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Zdravim Pani. Rozmyslam ze by som natocil nejake video, ako sa trapim pri hrani
Stiahol som si Camtasiu. Trocha som sa s tym hral a ked som aj nieco natocil, tak mi to tam potom neukazalo staty v herni, alebo aj ked som skusal ze si natocim nejake handy cez HM replayer, tak mi to tie Staty opat neukazalo vo videu.
Neviete kde by mohol byt problem?
Dakujem
Stiahol som si Camtasiu. Trocha som sa s tym hral a ked som aj nieco natocil, tak mi to tam potom neukazalo staty v herni, alebo aj ked som skusal ze si natocim nejake handy cez HM replayer, tak mi to tie Staty opat neukazalo vo videu.
Neviete kde by mohol byt problem?
Dakujem
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.