Norm Macdonald hovorí o uvádzaní novej sezóny High Stakes Po

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Norm Macdonald hovorí o uvádzaní novej sezóny High Stakes Po

Odoslaťod admin 16 Feb 2011 13:27

Diskusia k článku: Norm Macdonald hovorí o uvádzaní novej sezóny High Stakes Poker

Siedma séria populárnej televíznej pokrovej show "High Stakes Poker" sa nezadržateľne blíži a odštartuje už 26. februára svojou prvou časťou novej sezóny. Už dlhšie sa vedelo, že sa v novej sezóne neobjavia najväčšie high stakes hviezdy z Full Tiltu ako Phil Ivey, Tom Dwan alebo Patrik Antonius. Zmeny sa však nekonali iba na hráčskych postoch, ale aj na postoch komentátorov. Aby toho nebolo málo, tak pred pár dňami zasiahla fanúšikov ďalšia nečakaná správa. Neodmysliteľná postava, komentátor "High Stakes Poker" Gabe Kaplan sa neobjaví v novej sezóne. Stanica GSN sa rozhodla po šiestich rokoch pre zmenu a nahradí ho komediant Norm MacDonald, ktorý je populárnou osobnosťou na televíznych obrazovkách za morom. Čakajú nás teda veľké zmeny a len ťažko sa dá odhadovať, či to pomôže show napredovať alebo naopak. Norm Macdonald poskytol rozhovor pre zahraničné médiá, v ktorom hovorí o svojich skúsenostiach s pokrom, jeho začiatkoch a ako sa bude snažiť uvádzať najpopulárnejšiu televízny pokrovú show za posledné roky. Ako ste sa dostal k uvádzaniu tejto show? Stalo sa to iba pred pár týždňami. Bol som z toho ohromený. „High Stakes Poker“ je moja najobľúbenejšia pokrová show, takže som bol v šoku, že Gabe Kaplan sa už nevráti v ďalšej sérii. Podľa môjho názoru je to najlepší pokrový komentátor. Bol som trochu zdráhavý zobrať túto prácu, keďže som si nebol istý,...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!