yegon napísal:thelastnail HU challenge imo
+1
yegon napísal:thelastnail HU challenge imo

. Problem som mal pri 1. matchi kedy som bol uz znechuteny z cakania na akciu tak som vyzval byvaleho 5knl hu regulara ( pravdepodobne je na downswingu ked hra 200nl teraz...) chcel som sa niecomu priucit + moje ego... Samozrejme som dostal neuveritelnu nakladacku -3k usd za 500ruk. Na zaciatku boli vacsina ruk cooleri respektive coinflipi preflop typu K94 board ja K9 on 44, 99 vs AQ atd... bohuzial vsetky all iny vyhral on a ja som bol po 300 rukach neuveritelne natiltovany a z tiltu som prehral asi 2k kym som sa vzdal... No nakoniec session skoncila dobre, +1k. Tu je problematicka ruka, kde som spravil pravdepodobne zly call, neviem

Taketo veci som zatial videl iba vo vyukovych videach. Je viac ako zrejme, ze toto je read based play. Jaj, aky to musi byt pocit, ked spravis takyto call a ono to aj vyjde ♥

Mareccc1 napísal:Otrasny betsizing

chcel som sem postnut dve ftipne ruky
na flope som floatol s cielom checkraisnut turn, ktory bol vynikajuci pretoze keby ma dorovna tak na riveri mozem reprezentovat diamonds, clubs, str8s, sets a 2 pair hands takze musi zahodit akykolvek 1pair hand... ale on checkol turn co mi povedalo ze nema flush draw pretoze fd by barreloval na turne, na riveri som betol podla planu a ocakaval som fold, no on spravil neocakavany move a to raise, ktory nedaval moc zmysel, a podla mojho readu ze nemoze mat flush, pretoze fd betne na turne som sa rozhodol pre crazy all in bluff a ocakaval som fold co sa napokon aj stalo. Myslim ze to bolo dost riskantne pretoze som nemal Kc blocker nad cim som moc nerozmyslal. Nevadi vyslo to a samozrejme som mu to ukazal co ho natiltovalo 

, ja len chcem upozornit ze nieco ako "$3k pod EV" by som nejak extra neprecenoval, to je len jeden z mnohych ukazovatelov, napr. to nezohladnuje ako si uluckoval Thigh poty a sialene river bluffy 

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.