matiapag napísal::shock: The red line!
ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Kašlať na redline, keď fishka calluje na AJxxx boarde s Qh alebo s 3-4 párom tak ja zato nemôžem už
-
Tak si ale potom treba premysliet, ci cbetovat alebo nie a proti komu ano, proti komu nie, na akych texturach a pod Ta redline je mrcha aj mne paradne uteka, ale tak treba sa s tym pobit a nenechat bubuaciky nech sa kotulaju prec
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Posledné dni štart session, -4BI a doháňame
EDIT: UŽ 6 .. Owned ........ už ma to nebaví, týždeň jak na hojdačke .... day 1 -5BI v dni 2. to doženiem na BE .. a takto zakaždým deň čo deň -----
EDIT: UŽ 6 .. Owned ........ už ma to nebaví, týždeň jak na hojdačke .... day 1 -5BI v dni 2. to doženiem na BE .. a takto zakaždým deň čo deň -----
-
Všetko je ok, už sa to trošku udobrilo a swingy/upswingy sú menšie, konečne ušetrím vreckové na horkých mnoho%ných čokoládach som tu na LB spokojní, mám tu kopu fishiek a plánujem cez tento víkend shotovať NL10 Ale dnes ma najviac potešil Kominak, ani som nevedel že na NL20+ je rakerace na LB
EDIT: Ešte plánujem spraviť video, tak ak niekto má čas chvilku mi vysvetliť tak poprosím ss/skype :]
EDIT: Ešte plánujem spraviť video, tak ak niekto má čas chvilku mi vysvetliť tak poprosím ss/skype :]
-
Dnešný deň bol fajn, spravil som nejaké BI ale hlavne som absolvoval sweatku s Riddlahom, ktorá mi opäť niečo dala, týmto sa mu chcem ešte raz poďakovať teším sa na našu ďalšiu spoluprácu
-
Dnešný deň fajn, hrali sme opäť 5€ Freezout, ale opäť som bol dosť ul, ale som spokojny aj tak .. Som spokojný so svojou hrou či už online alebo s kamošmi, cítim extrémne zlepšenie oproti tomu keď som nemal založený blog + aj sweatky mi neskutočne veľa dali .. dnes večer som shotoval NL10, zo začiatku sa to nevyvýjalo dobre keď som bol -1,5BI ale disciplinovanou a dobrou hrou som to otočil na +1BI. Som milo prekvapený z NL10, hrá tu kopa rýb, ako na NL4, ešte si hodlám povedať že väčší počet a ešte väčšie podaktoré
-
Som milo prekvapený z NL10, hrá tu kopa rýb, ako na NL4, ešte si hodlám povedať že väčší počet a ešte väčšie podaktoré
Tiez mam ten pocit obcas ked hram, ze cim vyssie tym lepsie ryby. Tak nech sa dari a mozno sa vidime coskoro pri stoloch
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Ty vole ... dnes mi foldlo AA PF .. som chcel raisovat a zrazu mi skončil timebank .. ani mi neukazovalo že ešte koľko sec, proste sa to vyplo .. a chalani šli do AI a mal by som nut Flush .. som bol vyrobený o 2 bi
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.