[CG] NL10 river Jhigh flush OOP
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
[CG] NL10 river Jhigh flush OOP
Cassava Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1185488
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $33.56 slaby overagro trulo,hral vela ruk, 2x predtym ma floatol, inak nic nezvycajne so mnou, a videl som ho uluckovat mega pot ked calloval potbety s naked FD a na riveri hitol a c/r
CO: $10.46
BTN: $21.18
Hero (SB): $10.06
BB: $5.90
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with J J
UTG calls $0.10, CO calls $0.10, 1 fold, Hero raises to $0.50, 1 fold, UTG calls $0.40, 1 fold
Flop: ($1.20) A J 7 (2 players)
Hero bets $0.90, UTG calls $0.90
Je tu to A..ktore casto ma a na ktore sa namota..tak som mozno mohol betnut viac,lahsie by sa mi to tam dostavalo asi na turne a riveri..skoda ze si toto stale neviem uvedomit pocas hrania:/
Turn: ($3.00) 6 (2 players)
Hero bets $2.25, UTG calls $2.25
tu ma ta karta vystrasila lebo flush je dost realny, proti takemuto hracovi set nezlozim a som ochotny sa aj stacknut za 100BB..calluje..idem reevaluate river lebo popravde v tejto chvili som dost strateny v tej ruke..
River: ($7.50) 5 (2 players)
Hero checks, UTG bets $7.50, Hero calls $6.41 all in
river je celkom facka..toto je na moje zmyslanie prilis vela..mam menej ako pot, akykolvek bet ma commitne, vsetko horsie asi zlozi na takomto monoboarde, ak checknem mam sancu ze ma ten maniak blufne na takomto boarde, ale zase to vidim 50:50 ze v jeho rangei je Kc, Qc a naozaj potrebujem radu:)
som mimo? dakujem
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $33.56 slaby overagro trulo,hral vela ruk, 2x predtym ma floatol, inak nic nezvycajne so mnou, a videl som ho uluckovat mega pot ked calloval potbety s naked FD a na riveri hitol a c/r
CO: $10.46
BTN: $21.18
Hero (SB): $10.06
BB: $5.90
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with J J
UTG calls $0.10, CO calls $0.10, 1 fold, Hero raises to $0.50, 1 fold, UTG calls $0.40, 1 fold
Flop: ($1.20) A J 7 (2 players)
Hero bets $0.90, UTG calls $0.90
Je tu to A..ktore casto ma a na ktore sa namota..tak som mozno mohol betnut viac,lahsie by sa mi to tam dostavalo asi na turne a riveri..skoda ze si toto stale neviem uvedomit pocas hrania:/
Turn: ($3.00) 6 (2 players)
Hero bets $2.25, UTG calls $2.25
tu ma ta karta vystrasila lebo flush je dost realny, proti takemuto hracovi set nezlozim a som ochotny sa aj stacknut za 100BB..calluje..idem reevaluate river lebo popravde v tejto chvili som dost strateny v tej ruke..
River: ($7.50) 5 (2 players)
Hero checks, UTG bets $7.50, Hero calls $6.41 all in
river je celkom facka..toto je na moje zmyslanie prilis vela..mam menej ako pot, akykolvek bet ma commitne, vsetko horsie asi zlozi na takomto monoboarde, ak checknem mam sancu ze ma ten maniak blufne na takomto boarde, ale zase to vidim 50:50 ze v jeho rangei je Kc, Qc a naozaj potrebujem radu:)
som mimo? dakujem
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Re: NL10 river Jhigh flush OOP
PF davam 0,65 alebo 0,70. 0,40 + 0,10 za OOP + 0,2 za limperov
Ten flop je v podstate dobry, aj ked sa tam da betnut viac. Ten turn je dost meh a pokial si ho videl callovat taku ruku a v tomto momente ma FD, tak bude callovat hocijaky tvoj bet. Preto betnem takmer pot a na rivri uz nemas tazke rozhodnutie.
K tomu jeho rangeu - kedze limp/calluje, moze tam mat od A2s, cez 77, AA a pod. U takychto ludi nikdy nevies...
Podla mojich skusenosti som za call resp. uz push z tvojej strany, kedze chfoldovat to takemu mantakovi asi nikdy nebudem.
Ten flop je v podstate dobry, aj ked sa tam da betnut viac. Ten turn je dost meh a pokial si ho videl callovat taku ruku a v tomto momente ma FD, tak bude callovat hocijaky tvoj bet. Preto betnem takmer pot a na rivri uz nemas tazke rozhodnutie.
K tomu jeho rangeu - kedze limp/calluje, moze tam mat od A2s, cez 77, AA a pod. U takychto ludi nikdy nevies...
Podla mojich skusenosti som za call resp. uz push z tvojej strany, kedze chfoldovat to takemu mantakovi asi nikdy nebudem.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
tuto to nemozes never ever foldnut imo.. shove alebo check/call
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Nedalo mi to a hodil som to do PokerStove-u. Priradil som mu taku optimisticku range pre zvieratka, kde boli K a Q-hi flushe + nejake sety a dva pary resp. TP a pod. a vyslo to nieco okolo 75:25, takze si myslim, ze pri hentakom babrakovi to bude uplne v pohode...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
on betuje na rivri horsie vzdy ako bluff, nikdy for value, takze kalkulovat v PS jeho range tymto sposobom nebude asi velmi presne
zalezi len na jeho bluff frekvencii, resp. reade aky mame..bez lepsieho readu som to ochotny c/f..ak mame read, ze rad bluffuje a robi monkey spews tak call
flop by som betoval viac, je tam uplne vsetko..ani overbet nie je zly proti fishke
zalezi len na jeho bluff frekvencii, resp. reade aky mame..bez lepsieho readu som to ochotny c/f..ak mame read, ze rad bluffuje a robi monkey spews tak call
flop by som betoval viac, je tam uplne vsetko..ani overbet nie je zly proti fishke
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
mne sa paci na rivri ten check call. Foldnut asi naozaj nie a kedze je agro ako hovoris, tak mu davas priestor na bluffovanie.
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
yope diky chlapi za rady..tu je vysledok len pre zaujimavost..
Spoiler:
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Dávaj pred názov témy [CG]
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: [CG] NL10 river Jhigh flush OOP
Ešte k ruke, betoval by som rozhodne viac na všetkých streets a na riveri by to potom vyššiel ako pohodový valueshove za 1/2 resp. 2/3 potu s Jhi flushom
Takto je ten spot dosť meh, pretože na riveri máš skoro pot size bet a checkuješ s tým, že súper tu bude bluffovať, pričom nepoznáš jeho frekvenciu a ochotu bluffovať takéto spoty, neviem, či vieš čo tam robí s dvoma pármi, takže calluješ síce 1:2, čo je okejish a callol by som tiež, len sa mi nepáči ako sme sa tam dostali no.
Takto je ten spot dosť meh, pretože na riveri máš skoro pot size bet a checkuješ s tým, že súper tu bude bluffovať, pričom nepoznáš jeho frekvenciu a ochotu bluffovať takéto spoty, neviem, či vieš čo tam robí s dvoma pármi, takže calluješ síce 1:2, čo je okejish a callol by som tiež, len sa mi nepáči ako sme sa tam dostali no.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.