freerol na titane
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
freerol na titane
hram freerol na titane a vsetci pri stole su prec,je to vobec mozne,ci nejaky bug?bol jeden,s nim som isiel all in vyhral som a teraz su vsetci prec,beriem vsetky BB.wtf?
- lozi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
re
tak som vonku.bol som stale v prvej 10ke,cca 10000 zetonov.za stolom uz bolo 7 aktivnych hracov.na ruku mi prislo QQ,BB 400,zvysil som na 1600.vsetci zlozili len jeden call.na stol 8+K+9.ten co dorovnal zvysil o 2000.co som ho pozoroval (mal najviac zetonov pri stole),vedel som ze ma silne karty ale ze to K nema.dal som all in...mal A+J..samozrejme river A.dovi dopo.dnes som 3krat takto vyletel na riveri.preto hram len freeroly,este zatial vycitit,ci pocitac na riveri pomoze superovi neviem
- lozi
re
uz ani neviem.ale ten freerol tam sa mi paci,bolo len 300 hracov,prvych 15 miest platenych a aj za 15te 6.5 dolaca tusim,za prve 60-70?dalsi je 11.1 :-D
btw,LUMP,ty si tam Lumpik13?cislo neviem presne,ale videl som tam nejakeho lumpika.
btw,LUMP,ty si tam Lumpik13?cislo neviem presne,ale videl som tam nejakeho lumpika.
- lozi
re
inak boli tam 2ja madari,hovorili po madarsky,jedine co som rozumel bolo moje meno a nieco ako ze blafujem.toho jedneho som potom vykopol,druhemu zobral par tisic nez som vypadol.ale ten jeden to vobec nevedel hrat.ked sme boli len 3ja aktivny,vsetci zlozili,on rozmyslal co urobi,za nim bol SM a BB,ktory boli mimo.ak by zvysil,samozrejme je to jeho a on dal fold,hlavu som si buchal,ked vyhravali ty co tam neboli.inokedy zase zaval velke sumy pred flopom,co ma odradzovalo od staleho zvysovania
- lozi
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.