Poznáte to. Blížil sa Valentín, ženy očakávali darček, najlepšie by ste pochodili s kyticou v ruke a slovami „Milujem Ťa“. Teda, aspoň tak som sa dočítal na internetových stránkach venovaných tomuto „americkému sviatku“ zaľúbených. Veľa z nás si ale povie: „Ach, zas ten blbý sviatok a žena chce darček, romantickú večeru, nebodaj kino v hlavných úlohách s Juliou Roberts a Bradom Pittom na dobrodružnej ceste z Bahám do Paríža a svadbou na Eiffelovej veži s kyticou červených ruží“.
Ja som si dal tú námahu a presvedčil priateľku, že Valentínsky deň je viacmenej hlúposť a my založíme ešte väčší sviatok zaľúbených, ktorý musíme nastaviť o deň skôr, teda na 13.2.. A aj názov som vymyslel priam skvelo marketingovo použitelný - Sviatok ľudí čo sa ľúbia a čo ľúbia aj „Raťafáka Plachtu“, v skratke „deň Raťafáka Plachtu“. Možno sa v roku 2020 budeme čudovať a 13.2. bude najpredávanejší predmet na svete práve postavička Raťafáka Plachtu so srdiečkom na hrudi.
Ale my, pokroví nadšenci by sme si predsalen vedeli predstaviť romantickú pokrovú partiu so ženskými pokrovými hviezdami, hlavne keď uvidíme ich fotky na internete. Tým by sme okrem Raťafáka Plachtu dali bez problémov aj „all-in“ so srdiečkovým esom na ruke, ku ktorému by nám v rámci darovania kytíc, či iných rastlín prišlo na ruku aj listové A. Z toho by boli na mäkko a...
Zobraziť celý článok