mattusko napísal:
to bolo samozrejme for fun, dnes som hlavne cakal ze budeme branit druhe miesto a boj o prve bol skor druhorady plan, no nakoniec sa podarilo a dopadlo to super
tiez som cakal, ze zahoraci to bez problemov uluckuju
mattusko napísal:
to bolo samozrejme for fun, dnes som hlavne cakal ze budeme branit druhe miesto a boj o prve bol skor druhorady plan, no nakoniec sa podarilo a dopadlo to super
rafi napísal:mattusko napísal:
tiez som cakal, ze zahoraci to bez problemov uluckuju
zackmir napísal:aj by som napisal par vyhovoriek, ale potom by to vyzeralo, ze neviem prehravat...
hegides napísal:.zackmir no ono to tak pocas ligy aj vzdy vyzeralo ked po kazdom suckoute tam vypisujes hluposti, cize je to vlastne jedno..
rafi napísal:
chybali vam body od onicem... keby sa na to nevykaslal, tak to mate v suchu
rafi napísal:zackmir napísal:a nehadz flintu do zita, sanca este je... takze gratulaciu k vitazstvu celeho tymu neprijimam, lebo este nie sme vitazi.... rozhodne sa v nedelu...
podla mojich vypoctov staci ak dvaja z vas budu na hocijakych bodovanych miestach a trencania, pp.sk alebo my potrebujeme mat vsetkych 4 hracov cca v top5... to je realne nemozne
Lubkomir napísal:ako krásne sa teraz čítajú tieto riadky ....a hlavne ten zaver cize sme spravili nieco co je realne nemozne
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 11 hostí.