ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
Lol.. ešte v ten deň som si vybudoval z NL4,5BI na NL10 a na druhý deň som mohol opäť skúšať, išlo mi to celkom v pohode, až dodnes standardne nuts vs 2 pair 2x sa river spároval z 2 pokusov 4x KK z toho 3x do AA a raz s KK split a nakoniec čerešnička
hero 55
BTN ATo
flop TT5 tu sme pushli cca 2BI obaja, turn T prepáčte že sem nepostujem celé hands na dnes si dávam pauzu, uvidíme next days
EDIT: Graf nepostnem, nejak mi blbne, prehrávam 500bb+ a ono mi to ukazuje že som 520 v pluse
----> back to NL4
hero 55
BTN ATo
flop TT5 tu sme pushli cca 2BI obaja, turn T prepáčte že sem nepostujem celé hands na dnes si dávam pauzu, uvidíme next days
EDIT: Graf nepostnem, nejak mi blbne, prehrávam 500bb+ a ono mi to ukazuje že som 520 v pluse
----> back to NL4
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Dost sa to podoba na moj blog ked som shotoval na nl10. Nakoniec sa to podarilo a zrazu som vsetko triafal. aj teba to caka, len treba vydrzat.
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Tak čo už, keď nevyšlo na 1. a 2. krát tak vynde na 3. snazim sa nerozmyslat nad tym a hrat svoju A-game na NL4, idem nato držte palce
-
Zeltzn napísal:Tak čo už, keď nevyšlo na 1. a 2. krát tak vyJde na 3. snazim sa nerozmyslat nad tym a hrat svoju A-game na NL4, idem nato držte palce
- Kominak
to aj tuto musím komunikovať našou spisovnou ľubozvučnou slovenčinou?
-
Zeltzn napísal:to aj tuto musím komunikovať našou spisovnou ľubozvučnou slovenčinou?
Igen
- Kominak
Chcem sa opýtať, o 5 dní mi končí trial na HEM a chcel by som Small stakes, ale nechce sa mi skladať naň s niekým 27$ nie to ešte kupovaŤ celé za 54.99$ Odkúpil by som jednu licenciu HEM Small stakes kľudne aj príjmem do daru keď inak nedáte ohľadom tohto Vás chcem poprosiť nech píšete do SS
Želtzn
Želtzn
-
Zeltzn napísal:Chcem sa opýtať, o 5 dní mi končí trial na HEM a chcel by som Small stakes, ale nechce sa mi skladať naň s niekým 27$ nie to ešte kupovaŤ celé za 54.99$ Odkúpil by som jednu licenciu HEM Small stakes kľudne aj príjmem do daru keď inak nedáte
Nechce sa ti nan skladat ale odkupil by si ju? Myslis si, ze niekto ti ju da za akciovu cenu? Imo ta cena bude vzdy rovnaka
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
za pokus nič nedáš Chlpo
-
55$ je hodne? ja jsem treba soft nakoupil za protocene vstupni bonusy Nez to utratit za par piv, tak jsem zainvestoval...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.