Porážame nízkolimitové Heads-Up Sit-N-Go 2/3

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Porážame nízkolimitové Heads-Up Sit-N-Go 2/3

Odoslaťod ___Mortylen___ 23 Feb 2011 11:33

REM napísal:Small ball v husng je bud limpovanie alebo minraisovanie.No prevazne sa hovori o limperoch ze hraju small ball.Konkretne aj cog dissonance limpuje.Ide tu v podstate len o to ze hrac si je vedomy sily svojej post flop hry.Drzi pot co najmensi a chce vidiet lacno co najviac flopov.Vyhoda small ballu je ze znizuje variance naopak nevyhoda je ze hra trva dlhsie.

Holdem je flop hra, cize ked sa mas moznost dostat na flop relativne lacno, nikdy to nie je zly napad. Avsak, su aj ine vhodne metody ako zarabat peniaze (make 'em peoples fold preflop, on the flop, on the turn or the river :)
Mam odohranych par stoviek HU sng a mozem povedat, ze small ball mi celkom vyhovoval.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod sorcerer 23 Feb 2011 14:14

zacinam akurat hravat HU sng na mikrolimitoch a preto mi tieto clanky prisli celkom vhod. neodohral som zatial vela, ale celkom sa mi to pozdava, casovo je to nenarocne (aj ked som mal uz typka, s ktorym som hral 58 minut :Yahoo!: ), je tam pomerne vela akcie a celkovo solidna zabava.
mam k tomu aj jednu otazku, neviete ci ma nejaka herna mikrolimitne HU turnaje pre 16 a viac hracov?
sorcerer

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod korki 23 Feb 2011 15:50

Full tilt pre 8, mozno aj 16.. potom pravidelne turnaje trebars o 2$ ktore hraje tak 2000hracov..
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Odoslaťod poldinhoo 23 Feb 2011 17:47

sorcerer
na P****Stars su taketo HU shootout turnaje..aj na mikrolimitoch..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod sorcerer 24 Feb 2011 06:48

FT ma len pre 8 hracov a PS sice ma aj HU shootout turnaje na mikro limitoch, ale to su planovane. mna zaujimaju sng a tie maju pre 16 a viac hracov az na nizkych limitoch, ale na to nemam bankroll a zatial ani skusenosti
sorcerer

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Marcel73 24 Feb 2011 08:29

No ja som si to skusil po tom co ma clanok navnadil a aj ked som vsetky tri vyhral mi to pripadalo ako hadzanie si kockou ak obidvaja hraci sa drzia agresivnej strategie.
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod REM 24 Feb 2011 09:02

Ak si hral proti agro-maniakom tak tam treba hrat trosku viac tight lebo potom to je skutocne ako hadzanie kockou.Hlavne na 2s,5s je takych blaznov pozehnane...
Obrázok používateľa
REM

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/15 krát

Odoslaťod tucniak 24 Feb 2011 12:43

este ja som mal mierny poznatok- tie moje fishky mali ultra tight pushovaci aj callovaci range na 5 a 10, nie som sice sngckar ale to sa musi dat kruto vyuzit imo :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!