Poker hudy
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Poker hudy
Neviem kam to napisat, ale som zaciatocnik...uz nejaky cas hladam soft ktory by mi vypisoval realtime statistiky(prefloprise, %zapojenie sa do hry...), zatial nepotrebujem nic zlozite...problem je v tom ze uz som ich vyskusal zopar ktore podporuju moju hernu(P****Stars) ale ziaden hud mi nefungoval...neviem ci to nieje antivirom ale firewallom
- jawert
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Poker hudy
mozu byt aj platene sw?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
pre zaciatocnika odporucam Pokerstrategy Elephant, ktory mi fungoval na P****Stars perfektne a nie je plateny, treba nahrat iba 1000 bodov na pokerstrategy. Ak to nemas, tak mi napis PM, ja mam jednu volnu licenciu
Imo ak pouzivas WIN Vista/WIN 7, tak zapinaj ten soft ako admin = klik pravym na ikonku softu -> 'spustit ako spravca' . Vacsinou sa tym problem vyriesi. Ak aj nie, tak nema zmysel menit soft. Tie softy nie su chybne, chyba bude dakde u teba
Imo ak pouzivas WIN Vista/WIN 7, tak zapinaj ten soft ako admin = klik pravym na ikonku softu -> 'spustit ako spravca' . Vacsinou sa tym problem vyriesi. Ak aj nie, tak nema zmysel menit soft. Tie softy nie su chybne, chyba bude dakde u teba
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
a dalsia dost casta chyba...P****Stars musis mat v anglictine,aby hud fungoval
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
treba nahrat iba 1000 bodov na pokerstrategy.
body na Pokerstrategy sa dajú nahrať iba v herni kde sa pošle od nich tých 50 usd že?
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Mlachi napísal:a dalsia dost casta chyba...P****Stars musis mat v anglictine,aby hud fungoval
ahaaa tak problem mozno bude v tomto...hned ako dohram sng preinstalujem to
haman napísal:mozu byt aj platene sw?
nie o platene nemam zaujem zatial som na ne este nezarobil.)
matiapag napísal:pre zaciatocnika odporucam Pokerstrategy Elephant, ktory mi fungoval na P****Stars perfektne a nie je plateny, treba nahrat iba 1000 bodov na pokerstrategy. Ak to nemas, tak mi napis PM, ja mam jednu volnu licenciu
kamo tak takuto ochotu som fakt necakal
- jawert
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
jawert napísal:kamo tak takuto ochotu som fakt necakal
A to som este neskoncil! Kvoli jazyku netreba soft preinstalovat, staci v hlavnom menu hore vybrat 4. zalozku zlava 'Jazyk', tam vybrat 'Hrat v' a tam English
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Ja vas ten vyhladavac raz naucim pouzivat
Hore na pravej strane vedla loga pokerportal je taky riadok, je v nom napisane "Google vlastny vyhladavaci nastroj" tam napis presne to co hladas "nefunguje hud P****Stars" a som si na 100% isty ze tam najdes odpoved.
Hore na pravej strane vedla loga pokerportal je taky riadok, je v nom napisane "Google vlastny vyhladavaci nastroj" tam napis presne to co hladas "nefunguje hud P****Stars" a som si na 100% isty ze tam najdes odpoved.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.