Poker hudy

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Poker hudy

Odoslaťod jawert 24 Feb 2011 19:35

Neviem kam to napisat, ale som zaciatocnik...uz nejaky cas hladam soft ktory by mi vypisoval realtime statistiky(prefloprise, %zapojenie sa do hry...), zatial nepotrebujem nic zlozite...problem je v tom ze uz som ich vyskusal zopar ktore podporuju moju hernu(P****Stars) ale ziaden hud mi nefungoval...neviem ci to nieje antivirom ale firewallom
jawert

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Poker hudy

Odoslaťod haman 24 Feb 2011 19:36

mozu byt aj platene sw?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod matiapag 24 Feb 2011 19:54

pre zaciatocnika odporucam Pokerstrategy Elephant, ktory mi fungoval na P****Stars perfektne a nie je plateny, treba nahrat iba 1000 bodov na pokerstrategy. Ak to nemas, tak mi napis PM, ja mam jednu volnu licenciu ;)

Imo ak pouzivas WIN Vista/WIN 7, tak zapinaj ten soft ako admin = klik pravym na ikonku softu -> 'spustit ako spravca' . Vacsinou sa tym problem vyriesi. Ak aj nie, tak nema zmysel menit soft. Tie softy nie su chybne, chyba bude dakde u teba ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Mlachi 24 Feb 2011 19:58

a dalsia dost casta chyba...P****Stars musis mat v anglictine,aby hud fungoval ;)
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod tomisumi 24 Feb 2011 20:19

treba nahrat iba 1000 bodov na pokerstrategy.

body na Pokerstrategy sa dajú nahrať iba v herni kde sa pošle od nich tých 50 usd že?
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod jawert 24 Feb 2011 20:35

Mlachi napísal:a dalsia dost casta chyba...P****Stars musis mat v anglictine,aby hud fungoval ;)

ahaaa tak problem mozno bude v tomto...hned ako dohram sng preinstalujem to

haman napísal:mozu byt aj platene sw?

nie o platene nemam zaujem zatial som na ne este nezarobil.)
matiapag napísal:pre zaciatocnika odporucam Pokerstrategy Elephant, ktory mi fungoval na P****Stars perfektne a nie je plateny, treba nahrat iba 1000 bodov na pokerstrategy. Ak to nemas, tak mi napis PM, ja mam jednu volnu licenciu ;)

Imo ak pouzivas WIN Vista/WIN 7, tak zapinaj ten soft ako admin = klik pravym na ikonku softu -> 'spustit ako spravca' . Vacsinou sa tym problem vyriesi. Ak aj nie, tak nema zmysel menit soft. Tie softy nie su chybne, chyba bude dakde u teba ;)

kamo tak takuto ochotu som fakt necakal :poklona:
jawert

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 24 Feb 2011 20:56

jawert napísal:kamo tak takuto ochotu som fakt necakal

A to som este neskoncil! :D Kvoli jazyku netreba soft preinstalovat, staci v hlavnom menu hore vybrat 4. zalozku zlava 'Jazyk', tam vybrat 'Hrat v' a tam English ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod vlade 24 Feb 2011 21:21

Ja vas ten vyhladavac raz naucim pouzivat :)

Hore na pravej strane vedla loga pokerportal je taky riadok, je v nom napisane "Google vlastny vyhladavaci nastroj" tam napis presne to co hladas "nefunguje hud P****Stars" a som si na 100% isty ze tam najdes odpoved.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!