Kde je problem ?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Kde je problem ?

Odoslaťod fazol_cz 25 Feb 2011 17:36

Takze citam dost dlho forum ale chcem sa spytat na par veci a konecne prispiet nejakym dotazom

Pred asi 4dnami som si na full tita dal cca 30eur , postupom casu sa to zvysovalo nieco cez 60-70-80-90 ale stale to padalo dole potom hore ziaden dlhodoby profit alebo forma .

Postupom casu som sa dostal az na 10 dolarov ....

Mozno nahoda mozno nie skusil som 4dolarov SnG rush turnaj a so stastim som skoncil 2/598 za 258 dolara...

Otocil som este par eur a moj bank bol nieco okolo 300 , rozhodol som sa 140e poslat ostalo mi nieco ako an zaciatku ..

Bohuzial siel som na vyssie limity kde sa mi darilo niekedy som sa zdablil niekedy zas prehral pekny pot penazi , samozrejme nehral som zle ani zle handy hral som skor na istotu ale ked ma vzdy odriadil river bol som sklamany ....

Preslo asi tyzden hral som aktivne 3dni moj prvy depozit bonus som vyccerpal mam nahratych nieco cez 1500 full point .

Otazka je , ako ste vy vnimali tento prechod z nicoho nieco ? .... samozrejme nehral som cash 2/4dolace alebo nieco podobne , v niektorych klucovych veciach som mal prosto smolu a ta karta mu tam prisla ...

Je dobre ked "zaciatocnik" ma takyto vysoky bankrool a nevie ako sa ma spravat. samozrejme neberem to ako nic zivotu ohrozujuce predsa som tych 120e v pluse za tri dni hrania , nic sa nedeje , ale do buducna sa chcem tychto chyb vyvarovat citim sa tak na 0,10/0,25NL , ale hrat s 100-300dolarovym kontom taketo stoly neni zbytocne zdlhave ? ...

dakujem za odpovede

PS: nieco ako pozeraj videa a taketo veci su uz zamnou , napriklad taskove video mi dost pomohlo pri mnoha turnajoch a mam aj holdem manager...
fazol_cz

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Kde je problem ?

Odoslaťod vlk25 25 Feb 2011 17:45

Bankroll 300$ je vhodny na n NL10 ... o NL25 ani nerozmýšlaj nie to si este klad otazku či to je zldhave :D
vlk25

Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod korki 25 Feb 2011 18:01

Isty mlady pan zo Svedska si povedal "nebudem to zdrzovat" a vlozil 2000$, za tri tyzne mal 2miliony :D Mal by si dodrziavat riadny bankroll povedzme 20-30buy inov a prechadzat na vyssie limity az ked citis absolutnu istotu a hernu pohodu. Ale je mozne, ze takymto sposom nikdy poriadne peniaze neurobis... Vyber je len na kazdom z nas a clovek sa uci najlepsie sam na sebe a na vlastnych chybach :w4444x3: :gl:
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Odoslaťod 7castle 25 Feb 2011 18:12

fazol_cz napísal:samozrejme nehral som zle ani zle handy hral som skor na istotu ale ked ma vzdy odriadil river bol som sklamany ....

Aby som ta parafrazoval, SAMOZREJME su hral zle, aj zle handy.

fazol_cz napísal:Je dobre ked "zaciatocnik" ma takyto vysoky bankrool a nevie ako sa ma spravat. samozrejme neberem to ako nic zivotu ohrozujuce predsa som tych 120e v pluse za tri dni hrania , nic sa nedeje , ale do buducna sa chcem tychto chyb vyvarovat citim sa tak na 0,10/0,25NL , ale hrat s 100-300dolarovym kontom taketo stoly neni zbytocne zdlhave ? ...

Nie nie je to dobre a na 99% bustnes ak okamzite nezacnes hrat nieco na co mas, cize mikrolimity. Nie je to zdlhave, ale ked sa ti to tak zda, hraj kludne co chces len sa priprav na uplnu frustraciu ked to bustnes (99% sanca).

fazol_cz napísal:PS: nieco ako pozeraj videa a taketo veci su uz zamnou , napriklad taskove video mi dost pomohlo pri mnoha turnajoch a mam aj holdem manager...

LOL to nebudes mat "za sebou" nikdy, hadam si nemyslis ze po pozreti par videi (a to este niekoho ako taska) budes nieco vediet...

Aby som to zhrnul, ides na to zo zleho konca.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod matiapag 25 Feb 2011 18:18

Prosim ta, ber tento post s rezervou a aspon 2x si ho precitaj, lebo z toho tvojho vo mne vzkypela zlc. Napriek tomu sa ti pokusim poradit...

fazol_cz napísal:Mozno nahoda mozno nie skusil som 4dolarov SnG rush turnaj a so stastim som skoncil 2/598 za 258 dolara...

skus si odpovedat sam ;)

fazol_cz napísal:samozrejme nehral som zle ani zle handy hral som skor na istotu ale ked ma vzdy odriadil river bol som sklamany ....

Stavim BR na to, ze ked mi posles HH z toho obdobia, tak tam najdem tonu -EV spotov. Zda sa ti, ze mozes dlhodobo porazat tie 'vyssie limity', na ktorych si hral? Lebo z toho, co pises, mi to tak nepride...

fazol_cz napísal:Otazka je , ako ste vy vnimali tento prechod z nicoho nieco ? .... samozrejme nehral som cash 2/4dolace alebo nieco podobne , v niektorych klucovych veciach som mal prosto smolu a ta karta mu tam prisla ...

OMG! Jasne, ze ta karta mu pride a pride mu tam dost casto. Nemozes cakat, ze budes iba vyhravat a aj ked odohras par tisic ruk (btw, kolko to bolo? lebo to, ze si hral 3 dni, velku vypovednu hodnotu nema... moze to byt 15k ruk aj 700 ruk...)

fazol_cz napísal:Je dobre ked "zaciatocnik" ma takyto vysoky bankrool a nevie ako sa ma spravat. samozrejme neberem to ako nic zivotu ohrozujuce predsa som tych 120e v pluse za tri dni hrania , nic sa nedeje , ale do buducna sa chcem tychto chyb vyvarovat citim sa tak na 0,10/0,25NL , ale hrat s 100-300dolarovym kontom taketo stoly neni zbytocne zdlhave ? ...

NIE! Hrat 0,10$/0,25$ nie je zdlhave, je to NEMOZNE! S 300$ sa po NL25 ani nepozeraj, je to BR akurat na NL10, no tebe by som radil NL2 = 0,01$/0,02$. Obv o tom nemas velmi predstavu, ako rychlo sa daju tie peniaze prehrat + neposobis ani nejakym ucitelskym dojmom, cize si dovolim tvrdit, ze to hras vacsinu casu na nahodu a si skor donorom pre regularov :) Obv si neskutocne ovplyvneny begginer luckom z toho turnaja, porazit 300 ludi si vyzaduje velku davku stastia aj pre najskusenejsieho borca, nie to pre teba. Musis si uvedomit, co je to variacia, aka vie byt zakerna. Musis OBJEKTIVNE posudit, na aky limit hras, kolko mas toho odohrate a nastudovane.

fazol_cz napísal:PS: nieco ako pozeraj videa a taketo veci su uz zamnou , napriklad taskove video mi dost pomohlo pri mnoha turnajoch a mam aj holdem manager...

SOM CERVENY V TVARI! :evil: :evil: :evil: :evil:
Ty myslis, ze take cosi moze byt "za tebou"? Ani ti najvacsi profici neprestavaju studovat, aj ked vyhravaju tisice dolarov denne. Proste toto nefunguje tak, ze pozres si par videi a zajtra si kupujes BMW. Toto je beh na dlhe trate, s mnozstvom prekazok a neovplyvnitelnych veci. Ak zacnes hrat NL25 s 300$, tak aj ked vyhras 1000$ vdaka nejakemu sialenemu hotrunu, tak sa stavim o co chces, ze to vsetko prehras (ak to necashoutnes obv, co by bolo v tom pripade najistejsie riesenie...).

Proste mal si vela stastia, ovela viac, ako rozumu (a to ani nemusim vidiet tie vysledky). Som si isti, ze vsetci mi daju za pravdu, ze o vyssich stakes ako NL5 ani neuvazuj. Musis este VELA studovat a este viacej hrat, proste jeden turnaj je nic. Ak odohras 200 SnG a budes stale profitujuci, tak si kludne zapni nieco vyssie, ale to nehrozi.

Cize z mojho pohladu si velmi result oriented, nemas nahratu dostatocnu vzorku a nemas ani dostatok skusenosti na to, aby si mohol oznacit NL25 ako "zdlhavy". Co to je "taskove video" nemam ani sajnu, ale pozri si ho este raz, pozri si dalsich 50 videi, precitaj si 10 knih, postni na forum nejake ruky, zacni sledovat komenty o rukach ostatnych hracov, precitaj 150 clankov, odohraj 50k ruk, rob si kazdy den review svojej session, nepozri sa do cashiera ani za ten svet, sleduj iba svoju winrate, nehraj vyssie ako NL5 a turnaje s vyssim BI ako 2$ a mozes pomyslat o pokrovej kariere :)

Pls teraz sa na mna nehnevaj, ale aj z vlastnych skusenosti viem, ze dobry stiplavy post si vie dotycny lepsie uvedomit, ako keby ti tu napisem, ze ty nas chudacik pampusik, bez na NL100, ked sa ti minule nedarilo, tak teraz sa ti zacne a iste vyhras majetok... Nepaci sa mi, ze mas pocit, ze vsetko vies, a pritom je jasne, ze to tak nie je. Ale vravim, ta vidina vyhry v tom SnG je velmi ziva. Radim ti dobre, skor, ako z toho polovicu prehras, si ujasni, co a ako chces hrat, ci si tomu ochotny obetovat dostatok casu a ci si si vedomy toho, ze co som ti tu napisal, bola naozaj pravda a nie iba nejake moje emocie sialene.

Zelam :gl: , netreba ti ho pri hre, treba ti ho, aby si si uvedomil fakty a nebol ovplyvneny jednou vyhrou v turnaji :) Este dodam, ze moje poburenie je zapricinene tym, ze ja prehram za 2 dni 60$ a cele sa mi to miesa v hlave, hoci som si podvedome vedomy :lol2: , ze mam edge na 95% osadenstva na mojom limite... a ty sem prides po jednom turnaji s tym, ze pozeranie videi je uz za tebou, tak troska ma to vykolajilo :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod vlk25 25 Feb 2011 18:29

Mozes nam prezradit tvoj limit ? :) cital som o tom ze hras MTT a teraz ti nejaky vysiel ale viac neviem :(
vlk25

Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 25 Feb 2011 19:00

vlk25 napísal:Mozes nam prezradit tvoj limit ? :) cital som o tom ze hras MTT a teraz ti nejaky vysiel ale viac neviem :(

218 stran blogu ti nestaci?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod popoBA 25 Feb 2011 19:04

fazol_cz napísal:

Pred asi 4dnami som si na full tita dal cca 30eur ....
Preslo asi tyzden.....

ta fajne rozpravky ta daj este nejaku
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 25 Feb 2011 19:45

skoda textu, ved nech hra co chce a samozrejme nech hra dalej dobre, videa uz ma za sebou uz ho cakaju len iiizy looove..vobec nechapem o com tocite

normalne chod na nl200 a garantujem ti, vobec to nebude zdlhave.. :D

edit: aby som aj odpovedal na otazku, neviem, ale urcite nie je v Tebe
Naposledy upravil tucniak dňa 25 Feb 2011 19:54, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 25 Feb 2011 19:48

tucniak napísal:skoda textu,

a tak aspon mne sa ulavilo ;)

tucniak napísal:normalne chod na nl200 a garantujem ti, vobec to nebude zdlhave..

:lol5:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!