kellerman007s HU4rollz blog
Re: kellerman007 blog
je HU lahsie ako 6max?
-
Krayo - Príspevky: 88
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/0 krát
sick... to by chcelo rozhovor
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:sick... to by chcelo rozhovor
oslovený ..uvidime
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Krayo napísal:je HU lahsie ako 6max?
No myslim si ze to je tazsie na handreading a velmi dolezita je psychologia, takisto pri hupe je velky problem tilt control pretoze ked hras len proti jednemu hracovi tak to vzdy beries osobnejsie( s tym som maval aj ja vzdy problemy, casto som pretiltoval 20-30bi za session). Ja nedokazem porazat 6max ani len 100nl . Tak neviem no, pre mna je hu lahsi. Lebo sa vzdelavam len v tejto oblasti. Pozeram len hu videa a s hu mam najviac skusenosti... ale tak asi u kazdeho to bude ine no...
-
kellerman007 - Príspevky: 135
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 27 krát/65 krát
Rozumiem , ja hram este len 3ti mesiac poker a hravam NL10 6max , som sice riadna ale ako kazdy mam nejake ciele a ovela viac sa mi pozdava HU, aj by som siel do toho , zacal sa vzdelavat , skusit ci by mi to sedelo atd ..lenze minimum na HU je NL50 a dokym budem mat nato bankroll tak aj poker zrusia
-
Krayo - Príspevky: 88
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/0 krát
pekne results:)
par postrehov odo mna:
je zahadou mi ako mozes neporazat 6max a porazat takto hu-nakolko podla mojich skusenosti potebujes urcite lepsi handreading na HU ako na 6max-ofc kvoli sirsim ranges atd.
Na druhej strane je vyhoda ze ked niekoho mierne znicis casto sa na teba chyti, hra zle a nechce prestat hrat. Takto aj z rega vies vymlatit super fishku co urcite vies.
jedine, co mi napada je, ze mas pri 6maxe 'malo' akcie a nasledne robis moves prilis light, spewy, resp nekorespondujuce so superovymi viac tight ranges (vs porovnatelne situacie v HU atd)
mna na hu nicili prave tie swingy a psychika, resp fakt ze napr 2k ruk nic nehitnes do nejakej maxiryby atd
anyways
par postrehov odo mna:
je zahadou mi ako mozes neporazat 6max a porazat takto hu-nakolko podla mojich skusenosti potebujes urcite lepsi handreading na HU ako na 6max-ofc kvoli sirsim ranges atd.
Na druhej strane je vyhoda ze ked niekoho mierne znicis casto sa na teba chyti, hra zle a nechce prestat hrat. Takto aj z rega vies vymlatit super fishku co urcite vies.
jedine, co mi napada je, ze mas pri 6maxe 'malo' akcie a nasledne robis moves prilis light, spewy, resp nekorespondujuce so superovymi viac tight ranges (vs porovnatelne situacie v HU atd)
mna na hu nicili prave tie swingy a psychika, resp fakt ze napr 2k ruk nic nehitnes do nejakej maxiryby atd
anyways
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kellerman poslal som ti SS uz vcera
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
som myslel, ze si zadany?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Prave som dohral asi moju najhorsiu session v zivote, hypertilt obv. -5k. runnin bad = playin bad. Po par cooleroch po sebe na 3/6 ani nie 200 ruk a tipek bez slova hit n run . V zapati sa to opakovalo s dalsim ktory tvrdil ze musi ist prec, ked som si ho vyhladal tak hral 6max . Dalsiemu sa zahadne pokazila connection v momente ked sa dostal do plusu i hate hit n runners
nie najlepsi start do mesiaca, musim zist z 3/6 dole
Februar som mal bez vacsich swings, tak to vyzera ze marec bude divoky... Nevadi, to sa vygrindi sp5!
Na zaver par rad ktorych sa musim drzat. Nehrat pod vplyvom alkoholu a ked mam hypertilt
nie najlepsi start do mesiaca, musim zist z 3/6 dole
Februar som mal bez vacsich swings, tak to vyzera ze marec bude divoky... Nevadi, to sa vygrindi sp5!
Na zaver par rad ktorych sa musim drzat. Nehrat pod vplyvom alkoholu a ked mam hypertilt
-
kellerman007 - Príspevky: 135
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 27 krát/65 krát
7castle napísal:Ja nie som odbornik na HU, vlastne nie som odbornik na nic , ja len chcem upozornit ze nieco ako "$3k pod EV" by som nejak extra neprecenoval, to je len jeden z mnohych ukazovatelov, napr. to nezohladnuje ako si uluckoval Thigh poty a sialene river bluffy
to su poty v ktorych betujes vlastne stehno? hardcore
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.