Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
ako je to na full tilte s acc z jedneho pc ? ,,, kedze som mal ucet uz dlhsiu dobu a o rake som nemal ani sajnu ani o bonus code na co to vlastne je rozhodol som sa spravit si druhy acc , samozrejme ine meno adresa atd , - kreditka musi ostat ta ista aj ked je na dve mena - jeden ucet ... moze hrozit nieco ako zablokovanie , nevyplatenie vyhry atd >
+
otazka neviem ci sa to da takto vypocitat aky cca rake sa da nahrat pri 1500Ful tilt point ? .. ci sa to neda nejako priblizne matematicky vyjadrit thx
+
otazka neviem ci sa to da takto vypocitat aky cca rake sa da nahrat pri 1500Ful tilt point ? .. ci sa to neda nejako priblizne matematicky vyjadrit thx
- mi3ckoo
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
mi3cko mal si ty radsej ostat hrat CS, inak caf
No neviem, o akych dvoch menach hovoris. Ak sa ti nebude zhodovat meno na accounte v herni s menom na kreditke, tak cashout bude neuspesny (mozno aj vklad, ale to neviem... imo FTP nema velmi dovod blokovat vklady na ich ucty...). Ak by si mal dva accounty s rovnakymi udajmi, tak samozrejme ti ich mozu bloknut za multactvo...
Ak chces ale iba rakeback, tak nie je problem - nemusis si rusit account, staci im napisat na support. Oni ti povedia, ze ti daju rakeback cez ich primarneho affiliate partnera rakebackpros.com, cize nic nemusis rusit, iba ti zacne nabiehat rakeback.
Co sa tych FTP tyka, tak ak sa nemylim, tak 1$ rake = 10FTP. Cize na 1500FTP potrebujes narake-ovat 150$
No neviem, o akych dvoch menach hovoris. Ak sa ti nebude zhodovat meno na accounte v herni s menom na kreditke, tak cashout bude neuspesny (mozno aj vklad, ale to neviem... imo FTP nema velmi dovod blokovat vklady na ich ucty...). Ak by si mal dva accounty s rovnakymi udajmi, tak samozrejme ti ich mozu bloknut za multactvo...
Ak chces ale iba rakeback, tak nie je problem - nemusis si rusit account, staci im napisat na support. Oni ti povedia, ze ti daju rakeback cez ich primarneho affiliate partnera rakebackpros.com, cize nic nemusis rusit, iba ti zacne nabiehat rakeback.
Co sa tych FTP tyka, tak ak sa nemylim, tak 1$ rake = 10FTP. Cize na 1500FTP potrebujes narake-ovat 150$
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
rofl , dnes cely den kedze v robote bare nedela nikto tu neni citam forum a dost aj tvojich postov a ja ze si to neni ty DD ....
aaa stalo sa asi pred 2-3-4 dnami som napisal na support zatial ziadna odozva napisal som ale an cashier mozno tam je chyba staci napisat na support neviem kolko sa caka na odpoved + dalsia vec aaaa , na rakeback pross som vyplnil udaj , ze som pri registracii nedal bonus code , a taktiez je vo FAQ napisane , ze mi odpovedia ci sa to da vybavit , taktiez zatial nic ,
achh , 150dolacov je dost noo , co narobim nevadi ,
kedze rake chodi kazdy piatok nieco ako rake za tych 1500FTP mozem cakat D ...
aaa stalo sa asi pred 2-3-4 dnami som napisal na support zatial ziadna odozva napisal som ale an cashier mozno tam je chyba staci napisat na support neviem kolko sa caka na odpoved + dalsia vec aaaa , na rakeback pross som vyplnil udaj , ze som pri registracii nedal bonus code , a taktiez je vo FAQ napisane , ze mi odpovedia ci sa to da vybavit , taktiez zatial nic ,
achh , 150dolacov je dost noo , co narobim nevadi ,
kedze rake chodi kazdy piatok nieco ako rake za tych 1500FTP mozem cakat D ...
- mi3ckoo
Rakeback se neposila podle FTP, ale podle cistyho raku.
FTP muzes ziskat bud cisty nebo s nejakym nasobkem, v happy hour napriklad.
FTP muzes ziskat bud cisty nebo s nejakym nasobkem, v happy hour napriklad.
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
F****Tilt points uz nemaju nic spolocne s rakom
pretoze po novom sa FTP rozdavaju metodou dealt, a rake sa rozpocitava contributed..
pretoze po novom sa FTP rozdavaju metodou dealt, a rake sa rozpocitava contributed..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
niekde som cital , ze je mozne dodatocne si dat na uz existujuce konto rake back , po regnuty na rakeback pros a naslednej otazke ci rakeback dostanem som dostal takuto duchaplnu a zmysluplnu odpoved po 4dnoch cakania ..
Hello,
Thank you for your interest in RakeBackPros.
We have added your details to our records and will check your rakeback eligibility with Full Tilt Poker.
We will contact you as soon as we have an update of your request.
Please let us know if you have any questions in the meantime.
Regards,
Brad
RakeBackPros Support
vobec nechapem co znamena kontrola s full tiltom , som z toho uz nervozny cakam ako .... nehram bez toho raku , cakam a cakam a cakaam
Hello,
Thank you for your interest in RakeBackPros.
We have added your details to our records and will check your rakeback eligibility with Full Tilt Poker.
We will contact you as soon as we have an update of your request.
Please let us know if you have any questions in the meantime.
Regards,
Brad
RakeBackPros Support
vobec nechapem co znamena kontrola s full tiltom , som z toho uz nervozny cakam ako .... nehram bez toho raku , cakam a cakam a cakaam
- mi3ckoo
je to OK, co pisu. Im ide o to, ze checknu tvoj account, ci je vsetko ok. Obv nechcu dat rakeback hocikomu, tak checknu, ci mas vyplnene vsetky udaje a pod.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
kedze mam vklady aj vybery a vsetko prebehlo v poriadku , tak dufam , ze ho dostanem ..
- mi3ckoo
Hello Martin,
Thank you for contacting Full Tilt Poker.
Your account is not currently linked to an affiliate.
In order to remain linked to an affiliate your Full Tilt Poker account balance must reach a minimum of $10, at some stage, within 60 days of registration.
As per the affiliate agreement, if this condition is not met, then your account will be removed from the affiliate program.
Unfortunately, we cannot reassign the affiliate to your account.
If you have any other questions, please feel free to email us. We're always here to help.
Regards,
Martina
Full Tilt Poker Support
toto som dostal od supportu ,
niesom moc dobry v anglictine , ale hovoria mi nieco ako na mojom ucte musi byt aspon 10dolarov , a az potom sa bude dat uvazovat o mojom rake ??? ... dakujem za odpoved
Thank you for contacting Full Tilt Poker.
Your account is not currently linked to an affiliate.
In order to remain linked to an affiliate your Full Tilt Poker account balance must reach a minimum of $10, at some stage, within 60 days of registration.
As per the affiliate agreement, if this condition is not met, then your account will be removed from the affiliate program.
Unfortunately, we cannot reassign the affiliate to your account.
If you have any other questions, please feel free to email us. We're always here to help.
Regards,
Martina
Full Tilt Poker Support
toto som dostal od supportu ,
niesom moc dobry v anglictine , ale hovoria mi nieco ako na mojom ucte musi byt aspon 10dolarov , a az potom sa bude dat uvazovat o mojom rake ??? ... dakujem za odpoved
- mi3ckoo
prepacte za spam chalani , ohladeom mojho problemu ale teraz sa citim ako kok
ful tilit mi napisalo ze na moj ucet sa rake prosto neda dat ...
od rakebackpros som dostal teraz email ze na moj ucte prave aktivovaly rake ....
co si mam o tomto akoze myslet ? ..
We are delighted to inform you that your Full Tilt Poker account is now set up to receive rakeback from us you can keep track your rakeback by logging into your account at: http://www.rakebackpros.com/
Rakeback is paid on a weekly basis directly into your Full Tilt Poker account on Fridays. The rakeback payment that you receive at the end of the week will account for 27% of the net revenue you have generated in the last rakeback week. The rakeback week starts on Tuesday and finishes on Monday.
Please note that it may take up to 48 hours after your account is set up for rakeback before your statistics are updated with the correct data. After the initial update is displayed on the website, your stats will be updated on a daily basis.
ful tilit mi napisalo ze na moj ucet sa rake prosto neda dat ...
od rakebackpros som dostal teraz email ze na moj ucte prave aktivovaly rake ....
co si mam o tomto akoze myslet ? ..
We are delighted to inform you that your Full Tilt Poker account is now set up to receive rakeback from us you can keep track your rakeback by logging into your account at: http://www.rakebackpros.com/
Rakeback is paid on a weekly basis directly into your Full Tilt Poker account on Fridays. The rakeback payment that you receive at the end of the week will account for 27% of the net revenue you have generated in the last rakeback week. The rakeback week starts on Tuesday and finishes on Monday.
Please note that it may take up to 48 hours after your account is set up for rakeback before your statistics are updated with the correct data. After the initial update is displayed on the website, your stats will be updated on a daily basis.
- mi3ckoo
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.