Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog
Re: Buranie MTT prekazok v roku 2011 - Matejov blog
15 000 gtd 30r
btn - 25BB
sb(ja) - 13BB
BB - 30BB
btn semiagresivny hrac, kradol 2.3BB. Co tu robime vacsinou s J8s - ja som takmer vzdy za push
bolo to itm 16players left
btn - 25BB
sb(ja) - 13BB
BB - 30BB
btn semiagresivny hrac, kradol 2.3BB. Co tu robime vacsinou s J8s - ja som takmer vzdy za push
bolo to itm 16players left
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Umna push si tiez myslim, J8s je velmi dobra ruka na toto mozne straight-flush draws equity, na resteal ako stvorena, a button ma aj ako tak vhodny stack...
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Koniec februara je tu, takze dam mensi update. Nachadzam sa na hranici dvoch protipolov a posledny tyzden sa rozhodujem, co robit a ako dalej pokracovat. Kamenom urazu je hlavne to, ze od zaciatku roka hravam vyhradne na Paradise pokri, kde sa mi dari viac ako v pohode. Celkovo som za rok 2011 v ziskovosti na boss medii v mtt na peknom 10. mieste. Za tych 1500mttciek, co som tu odohral som okrem 2 turnajov skoncil viackrat na vsetkych v top3 a vacsinu z nich som aj vyhral. Regularov tu je malo profit stupa, ale na druhej strane citim, ze moja hra z dovodu slabich hracov na tejto sieti nenapreduje takym tempom ako by mala. Preto prislo akesi obdobie mensej motivacie hrat a budem sa rozhodovat, ci preniest svoj bankroll na inu mensiu hernu alebo hupnut rovno na PS - lenze presun na PS ma okrem vyhody(krasne garancie a velmi vela turnajov) aj svoje nevyhody(ovela viac hard pole hracov). Neviem to objektivne odvovodnit ale hrat na viacerych herniach sucasne sa mi akosi nechce. Na druhej strane na paradise mam skvele meno, aj suppport sa ku mne sprava velmi vrucne - dostavam kadejake bonusy a pod (hlavne mi posielaju oblecenie, cardprotectory a pod. , len keby tych turnajov sa tu viac hralo a hlavne vacsich.
Ok dost bolo filozofovania, zhodnotenie februara musi byt kladne -
+ 6000usd
- ROI som uz vyhupol takmer na 70%
-bol som na Greek poker tour vo Viedni, kde som mal skvely 1day a hrozny 2day
plany na marec -
- hrat ovela menej ako vo februari a porozmyslat ako dalej
- vyhrat uz konecne aj nedelny 75 000gtd (najv. turnaj na bossmedii)
pripajam aj graf po 1500 turnajoch, snad sa mi ho podari postovat ho tu po kazdych 500mtt
Ok dost bolo filozofovania, zhodnotenie februara musi byt kladne -
+ 6000usd
- ROI som uz vyhupol takmer na 70%
-bol som na Greek poker tour vo Viedni, kde som mal skvely 1day a hrozny 2day
plany na marec -
- hrat ovela menej ako vo februari a porozmyslat ako dalej
- vyhrat uz konecne aj nedelny 75 000gtd (najv. turnaj na bossmedii)
pripajam aj graf po 1500 turnajoch, snad sa mi ho podari postovat ho tu po kazdych 500mtt
- Matej Zavacky
Neviem, ake mas ambicie. Ci to chces hrat stylom hitnut major a rok/dva sa valat na plazi, alebo steady grind alebo nieco medzi tym.
Kazdopadne ak sa Ti paci byt jednooky medzi slepymi tak musis uznat, ze tamten paradise poker nicis zodpovedne
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Congratz ale ved viem ze sa ti dari
POCUJ VIES ZE ZELENYM TLACIDLOM NA MOBILE SA DVIHA A VIEME SPOLU HOVORIT? PLS TAKE IT
dnes je sng madness day.. mas to v maily
POCUJ VIES ZE ZELENYM TLACIDLOM NA MOBILE SA DVIHA A VIEME SPOLU HOVORIT? PLS TAKE IT
dnes je sng madness day.. mas to v maily
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
GRATZ a do dalsich boju
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
ok, tvoje updaty so mnou furt mykali sa tam regnut, ale teraz si ma uz presvedcil. idem na to, depozitnem 10$ ako onoho casu na PS. musim preverit, ci je to pole soft alebo si fakt dobry alebo oboje
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:ok, tvoje updaty so mnou furt mykali sa tam regnut, ale teraz si ma uz presvedcil. idem na to, depozitnem 10$ ako onoho casu na PS. musim preverit, ci je to pole soft alebo si fakt dobry alebo oboje
Vysledok preverenia: pole je soft a ty si dobry hrac, ked si pravidelne na FT. Detaily v mojom reporte.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:ok, tvoje updaty so mnou furt mykali sa tam regnut, ale teraz si ma uz presvedcil. idem na to, depozitnem 10$ ako onoho casu na PS. musim preverit, ci je to pole soft alebo si fakt dobry alebo oboje
- myslim, ze na posudenie urovne hracov na danej herni Ti treba odohrat trosku viac ako jeden mtt turnaj, a k tomu este 2eurovy , turnaje s tymto bi sice nehram ale myslim, ze na tych vyssich budu predas len o nieco lepsi hraci.
btw. na boss medii sa mucknute karty pozerat nedaju nijako
- Matej Zavacky
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 12 hostí.