Prečo nejdu karty???
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Prečo nejdu karty???
asi to bolo cele myslene ako vtip, tak by som navrhol to rovno zmazat, nez sa najdu este dalsi, co by ti aj normalne chceli poradit
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Chlpo1989 napísal:Radosko napísal:...
Nedaj sa oklamat
To, ze si card dead na 30 alebo 100 rukach nic neznamena. Byvaju ovela horsie serie, kedy nie si schopny poriadne nic trafit. Niekedy sa pocty ruk dokonca nepohybuju ani v stovkach, takze nevesaj hlavu. Treba odohrat dostatocny pocet ruk
někdy ani to nepomůže (ani online ani live) , wanzus ma pravdu moje IP jeste nebyla ta vylosovana (a mozna ani nebude - max tak nejaka obcasna chyba softu na kvaldach)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
teba sa neda vylosovat ani z 15 ludi tak co chces v konkurencii statisicov
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:teba sa neda vylosovat ani z 15 ludi tak co chces v konkurencii statisicov
jak z 15 lidi ??? ani ze 2
PS: da, ale ty to neumis
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
popoBA napísal:teba sa neda vylosovat ani z 15 ludi tak co chces v konkurencii statisicov
Tohle APíkovy nesmíš říkat takhle přímo do očí... Teď z toho bude až do konce července na tiltu,v Pardubicích skončí na bublině takže opět tilt až do prosince a akurát bude nadávat,že na něj celej rok opět kartibůh kakal...
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
100 ruk "bez karet" neni zadny problem zbytecne se u toho nervovat... tak to proste je a bude
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.