SnG ITM a ROI
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: SnG ITM a ROI
Zajimalo me, jaky BR mi doporucuje ta kalkulacka pri mych SNG statistikach... A ja teda nevim, ale pri ROI 6% a ITM 42% mi tvrdi, ze je safe 27 BI... to mi prijde spise jako sebevrazda, kdyz uz jsem potkal 30BI down. Ridil se tim nekdo?
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
BR kalkulačka? Oh what the F!
Či sa jedná o bankroll management, volume či typ hry, v prvom rade je najdôležitejšie to, aby si sa pri tom ty cítil v pohode. Takže ak ti je okay hrať s 20BI hraj s 20BI, ak 50 tak 50 atď.
Či sa jedná o bankroll management, volume či typ hry, v prvom rade je najdôležitejšie to, aby si sa pri tom ty cítil v pohode. Takže ak ti je okay hrať s 20BI hraj s 20BI, ak 50 tak 50 atď.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Je mi jasne, mam BR stanoveny presne pro sebe. Jen jsem na to ze zvedavosti kuknul a zajima me, jestli se nekdo podle toho ridil Nic vic...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
ITM% = 50%
ROI na micrach 25% ak hras 4-12 stolov naraz
Ak mas roi mensie ako 10% tak nehras na maximalnu value resp. mas nejake leaks a na vyssich stakes pojde tvoje roi vdaka silnejsej konkurencii este nizsie a bude z teba breakeven / losing player.
Moje Roi na low stakes je 18%, ale hravam 20 a viac stolov naraz.
Vyssie netreba postupovat na zaklade BRM, ale na zaklade SKILLS!!!! BRM je len nutna podmienka.
- napriek znizujucemu sa ROI sa oplati ist vyssie kedze profit per game je vyssi..
(1$ turnaje je vzorka asi 40games.. )
Good luck!
ROI na micrach 25% ak hras 4-12 stolov naraz
Ak mas roi mensie ako 10% tak nehras na maximalnu value resp. mas nejake leaks a na vyssich stakes pojde tvoje roi vdaka silnejsej konkurencii este nizsie a bude z teba breakeven / losing player.
Moje Roi na low stakes je 18%, ale hravam 20 a viac stolov naraz.
Vyssie netreba postupovat na zaklade BRM, ale na zaklade SKILLS!!!! BRM je len nutna podmienka.
- napriek znizujucemu sa ROI sa oplati ist vyssie kedze profit per game je vyssi..
(1$ turnaje je vzorka asi 40games.. )
Good luck!
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.