i4poker
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
i4poker
dobry den mam dost vazny problem....
chcem si zalozet ucet na i4poker ale vzdy ked vypisem meno heslo a bydlisko kliknem na pokracovat tak mi nenabehne 2 krok registracie ale len stranka su ti 10 najlepsi hraci a nic viac...neviete co s tym? potom ked to skusam este raz a davam taky isty nick tak my napise ze takyto uzivatel uz existuje...prosim poradte chcem 5 dolarcov zdarma..:-(((
chcem si zalozet ucet na i4poker ale vzdy ked vypisem meno heslo a bydlisko kliknem na pokracovat tak mi nenabehne 2 krok registracie ale len stranka su ti 10 najlepsi hraci a nic viac...neviete co s tym? potom ked to skusam este raz a davam taky isty nick tak my napise ze takyto uzivatel uz existuje...prosim poradte chcem 5 dolarcov zdarma..:-(((
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
...
no moj nazor na tu hernu, je dost zly, tych 5 dolarov som uz prehral, ked to porovnam s expektom,bwinom,a titanom tak tam chodia nenormalne zvlastne karty, mozno niekto povie ze som slaby hrac a hladam vyhovorky, ale ked pride trom ludom na ruku par AA, 1010, JJ, a v dalsom kole zase,...+ mozno 5 kol za sebou flopy AAJ, QQ4, QQ8, 888, a podobne tak to uz nieje normalne...ale vsak vyskusaj sam mozno je chyba vo mne :o))
- L_U_M_P
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
VIP
No ak mam byt uprimny, tak s tymi VIP bodmi to nie je na i4Pokri zas az take jednoduche...mame to v recenzii, ale predsa len to zakladne, odcitujem z domovskej stranky i4Pokru:
Jeden VIP bod je přidelen za každou odehranou hru ve které dosáhne rake výši min. €0,31 nebo více, bezohledně na to zda vsadíte peníze do banku.
VIP body získaš také za účast v turnajích. Pokud se zúčastníš “freezout turnaje” nebo “Sit & Go” obdržíte VIP body v poměre 0.2 bodů za každé €1 buy-in. Pokud se zúčastníš “rebuy turnaje” obdržíš 0.4 VIP bodů za každé €1 buy-in. Všechny neúplná čísla se budou zaokrouhlovat nahoru
Jeden VIP bod je přidelen za každou odehranou hru ve které dosáhne rake výši min. €0,31 nebo více, bezohledně na to zda vsadíte peníze do banku.
VIP body získaš také za účast v turnajích. Pokud se zúčastníš “freezout turnaje” nebo “Sit & Go” obdržíte VIP body v poměre 0.2 bodů za každé €1 buy-in. Pokud se zúčastníš “rebuy turnaje” obdržíš 0.4 VIP bodů za každé €1 buy-in. Všechny neúplná čísla se budou zaokrouhlovat nahoru
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
:o)
tak ja z tejto herne uz naozaj nemozem, ..na ruke som mal K6 v pike, protihrac 99, na flop vyslo 359 turn 8 a river 7 nieco take, takze som vyhral na postupke. Uz viac krat som si vsimol ze vecsinou vyhra na riveri ten hrac , ktory ma nizsiu percentualnu sancu vyhrat....
- L_U_M_P
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
i4
To je pohoda, vselijake podivne veci sa stavaju v herniach, ale na i4 ma skor stve ze na niektorych turnajoch je pociatocny stack 500 chipsov, co je dost malo kua. Kto s tym ma hrat?
Ale zasa musim povedat ze je tam fajnovy turnaj 10 000 guaranteed za 75E buy-in, kde sa mi raz podarilo kvalifikovat za 2E. Byva tam malo ludi, len okolo 80 tusim.
Ale zasa musim povedat ze je tam fajnovy turnaj 10 000 guaranteed za 75E buy-in, kde sa mi raz podarilo kvalifikovat za 2E. Byva tam malo ludi, len okolo 80 tusim.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.