Moj graf z heads-upov
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Moj graf z heads-upov
Dobry den, mam 15 rokov a uz pol roka hravam na P****Stars. Predtim som hral len na facebooku alebo s kamosmi. Peniaze mi vlozil brat (asi10€). Na PS som hral aj CG aj SnG 9hracov ale v nicom som nebol tak v pluse ako na heads-upoch, hral som ich asi 160 a hral som za 2$ a par krat aj za 1€. Tich 160HU som odohral za mesiac. Mam na to aby som mohol prejst na 5$ HU ?? Inak aj na CG som v pluse 30$. Takze tich 30BI na 5$HU mam... Staci to ?
- nogambling
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/0 krát
Re: Moj graf z heads-upov
co tak odinstalovat si PS otvorit si knihu, najst si frajerku a zacat sa ucit HAHA -:)))
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Nebudem ti tu mudrovat ze ked mas 15 mas radsej hrat basket a nie poker o $$, ale ked uz, tak by si sa tym aspon nemusel chvalit verejne...
Hint: Je to zakazane.
Hint: Je to zakazane.
- Za tento príspevok od 7castle poďakovali :
- nogambling
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
bodaj by som sa ja v 15tich dostal k pokru:((
- Za tento príspevok od fekalm poďakovali :
- nogambling
- fekalm
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/15 krát
dakujem za odpovede.. inak ja nehram stale len poker skoro kazdy den mam futbalovi trening a robim aj ine veci.. keby som hral vela tak tich 160HU odohram za tyzden..
- nogambling
a sem tam by si si mohol zopakovat aj pravopis. no offense
myslim ze vlade by mohol pre takychto pisatelov davat raz tyzdenne nejake povinne diktaty
myslim ze vlade by mohol pre takychto pisatelov davat raz tyzdenne nejake povinne diktaty
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
vedel som ze to niekto napise ked som pisat tak rychlo
- nogambling
Heh ja som na PS začal v 13-tich. najprv play money neskôr CG , turnaje , ale tiež umna prevažovali HU.
Teraz stále nemám vek na hranie ale P****Stars hrávam už len tak, no plánujem sa dotoho pustiť normálne naplno už
Ak by niekto z BA išiel zahrať len tak o pár euro dajte vedieť
Teraz stále nemám vek na hranie ale P****Stars hrávam už len tak, no plánujem sa dotoho pustiť normálne naplno už
Ak by niekto z BA išiel zahrať len tak o pár euro dajte vedieť
- Wind
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Osobne by som sa vôbec nikam neponáhľal a pekne si pinkal $1-$2, downswing môže prísť hockedy a 30BI nie je pre začínajúceho hráča nejak moc safe roll. Kľudne sa môže stať, že chytíš dlhšie BE/stratové obdobie, čo pri nízkom volume, ktoré dávaš môže znamenať aj jeden-dva mesiace plné frustrácie.
U slabších (no offense), začínajúcich a/alebo emocionálne nie úplne najstabilnejších hráčov sa počas tohto obdobia potom môže dostaviť neslávny SOR - Syndróm Odpáleného Rollu.
U slabších (no offense), začínajúcich a/alebo emocionálne nie úplne najstabilnejších hráčov sa počas tohto obdobia potom môže dostaviť neslávny SOR - Syndróm Odpáleného Rollu.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
a u niektorych sa moze vyskytnut aj SOO (syndrom oneskorenej odpovede)
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.