pikovadvojka napísal:konecne super turnaj aj pre nas niemilionarov! 150 E je sice tiez super , ale moc drahy. zo Spisskej to nemam daleko, ja tam urcite budem Mohli by ste to este premysliet a nehrat den A aj B ale len jeden den + finale. Ved je to len aj tak namotavanie slabsich hracov do turnaja aj v 2.den. Ved vyradim ta v den A a ty nakoniec vyhras turnaj , hlupe nie? Aj ked lacnejsie ubytko, aj tak su to pre nas zbytocne naklady, nehovoriac o strave v restikach
Co sa tyka cash game tak sorry ale nejaky Lakatos nie je ziadny ukazovatel dobrej CG, mozno na "vasom" gamblerskom stole 10-20. V monte sa vela gembli a vacsinou nie je dost penazi na stole, takze vela sa vyhrat neda a blufovat je takmer na shorta nemozne .Ovela lepsia CG sa hra v Benluxe, penazi na stole pri 1/2 je 300 az 500 BB, takze mas mnoho priestoru na super hru. Teraz v piatok som bol na 2/5 a bolo super, aj vynosne , bar bol zadara a tak martelik tiekol potokom . Hlavny stol 5/10 bol zavaleny zetonmi , mali na stole aspon 50K! Nabuduce som na 5/10 .
Na tom cashi som bol, oba dni, nejak si neviem spomenut ktory si mohol byt, a ked este pises ze si aj cosi vyhral tak to uz mi vobec nesedi.