Rozhovor s Ivanom ´gašpi´ Gašparom (za mesiac 2-krát final t
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Rozhovor s Ivanom ´gašpi´ Gašparom (za mesiac 2-krát final t
zaujimavy nazor, ze live pokrom zarobis viac/lahsie ako online.
-
Teo.sk - Príspevky: 75
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 10 krát/2 krát
Drak napísal:Pekný rozhovor. Asi online regovia nebudú úplne zo všetkým súhlasiť, ale názor, že live hrou sa dá lepšie zarobiť (pokiaľ človek je nie je robotický online hráč) sa mi pozdáva. V piatok v Hrone na cashy som mal tú česť s pánom hodinku posedieť a naozaj pekne zažraločil. Zbadal na stole sponzora, prisadol si, dal na stôl toľko koľko sponzor, s J6o na gombíku zavolaj 50 BB pre flop, na flope J96r trafil dva páry a len sa spokojne pomrvil keď sponzor z prvej vypálil all in zo stredným párom za 500 BB. Karta podržala a bolo vybavené. Počkal kým sponzor neskončil, ostatným sa poďakoval a slušne ospravedlnil že im peniaze nezobral, takže im hádma nebude vadiť ak skončí a išiel spať ... Keď to ide, tak to ide ...
-a toto povazujes za nejake umenie?mna by skor zaujimalo co by pan spravil keby sponzor trafil trips a on by mu odovzdal svojich 500 bb?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Sry, že k článku reagujem až teraz, ale mal som dvojdňový blackout po tom, ako som si prečítal aký bol flop.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
toto bol ten pan, co mi crackol AA s 84off v 3betovanej hre preflop. utg raise, ja reraise s AA, pan na buttone call. Na nizkom flope sme isli allin, mal OESD a dosla mu. Ano islo o rebuy cast freerollu, ale aj tak. zrejme lubi hrat button ako je vidiet aj v Drakovom pribehu.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Drak napísal: s J6o na gombíku zavolaj 50 BB pre flop
Nechcem do toho nic hovorit, ale toto sa mi naozaj nezda ako nejaka dobra hra aj ked si 500bb deep...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Myslím, že som nepísal, že to bola nejako špeciálne dobrá hra ..., akurát mu hrali implied odds, lebo bolo vysoko pravdepodobné, že to sponzor na flope pošle skoro zo všetkým ..., pár rúk (jednu, dve ??) predtým pushol K2o pred flopom za 250 BB ...
- Drak
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Drak napísal:Myslím, že som nepísal, že to bola nejako špeciálne dobrá hra ..., akurát mu hrali implied odds, lebo bolo vysoko pravdepodobné, že to sponzor na flope pošle skoro zo všetkým ..., pár rúk (jednu, dve ??) predtým pushol K2o pred flopom za 250 BB ...
To ste hrali s p.Šurkom?
- riki69
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
Drak napísal: ..., akurát mu hrali implied odds, ...
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
no podla mna sa da hrat na buttone takto deep v podstate any2,hlavne proti slabsim hracom,skor som chcel poukazat na to,ze drak ho kvazi obdivuje za toto,obdiv by si u mna skor zasluzil keby ten pot prehral a potom si znovu nabil tolko co ma fishka a dokazal hrat dalej svoju A game,a s tym odchodom po vyhratom pote to tiez nie je celkom koser,proste porusuje tym iste nepisane pravidla a neni to gentleman like,podobne ak napriklad slowrolling
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
súhlas s Palom, najväčšia prasačina na live CG je slowroll, za to by som ruky nechal sekať a hit´n´run
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 14 hostí.